Jag är verkligen..

skadad.. suttit i typ en timme och kikat massa bilder och klipp från nyaste twilight som kommer ut i sommar. Blir nästan irriterad på mig själv. Besatt är väl rätt ord att beskriva mig just nu kring twilight..

Btw, världens bästa mamma har köpt tejp till mig. Så nu ska jag fixa naglarna så fort jag orkar.. typ ikväll eller söndag kväll eller nått.
Just nu är dom lila-metalic-glittriga typ. Supersnajsigt kan jag lova.

Ehum.. what else.. har käkat tacos nu.. jag skär kanske grönsakerna hur bra som helst, för det blev asgott haha.
Steker köttfärsen och häller i tacomixenasbra med hahahaha..
Kom på en sak.. Tacos är ju verkligen en såndär maträtt man inte gör bara åt sig själv. Jag skulle aldrig få för mig att gra tacos helt åt mig själv faktiskt. Det verkar lite.. världelöst. Fast åandra sidan lagar jag typ aldrig mat åt bara mig själv. Så jäkla trist ju!

Kul valborg jag har va? sitter och bloggar. Skämmes på mig. Varför är inte jag ute och leker vuxen och super mig redlös med dom andra barnen? ... just jah, för att jag ska föreställa vuxen... pöh.. Äre något jag inte är så var det väl det.

Jag älskar verkligen min tunga just nu.. hade det inte vart så fullt med bakterier på händerna och obekvämt så hade jag nog klappat tungan hela tiden!
Så fiiin ! <3


fresten..

sa ju att jag skulle komma på mer ointressant att berätta..
Kollade på twilight och new moon idag igen, för 8e gången... ASBRA! Längtar verkligen till nästa film!! Och dom andra med. För dom skulle nog göra två filmer av den sista boken..

Jobb imöra btw :D woho.. i barkaby..

så kom dit om ni vill ha enirokataloger..

Nu blire att gå affären..

puss..


Hallå boyz ´n´ girlz..

Vart vaken sen 9tiden men inte haft något spännande att skriva. Har egentligen inget kul att skriva nu heller direkt men kände mig lite tvungen sådär ;P
Älskar btw vårt vardagsrum. Jag och mamma satt halva kvällen och spelade yatzy, jag vann flest gånger :D:D Och då gick jag ändå under en stege sisådär 3-4 ggr igår på morgonen. Mojje höll på att mörda mig hahaha, hon är skrockfull. Dom går knappt på a-brunnar här nere i tokstan..

Poppar ashög musik på spotify så grannarna förmodligen hör men det bjuder jag på dom. Jag vet ju att dom gillar min musik, vem skulle inte göra det liksom? ;)

Vi har förövrigt en gräsmatta på framsidan nu, jättefint. Nicklas och Nina har kämpat ashårt med deras framsida men nu börjar det likna något. Verkligen superfint här nu. Och finare kommer det bli vetni :D

Min tunga är typ inte öm alls längre. UNDERBART! Jag kan till och med slicka mig runt munnen nu, och vicka på tungan åt båda sidorna igen också.. Läängtar tills jag får byta stav om en vecka dock. Den här börjar bli väldigt lång iom att svullnaden lugnat ner sig en del och det gör att jag biter till på kulan hela tiden. DET är smärta, inte så mycket i tungan dock men i tänderna!

Idag kom mamma hem med fika också. Bulle och dammsugare. Jag hade kaffet redo. Så vi satt här i vardagsrummet och fikade. Värsta mysigt :D

Jag är assnygg just nu btw. Solbrillor inne och allt. tuffingen själv ;) haha nej men jag hade dom på mig ute när jag var ut och försökte sätta dom på skallen när jag gick in meeen hårspännena var ivägen så jag behöll dom på istället.

Vad ska jag mera säga då? njä det här får nog räcka nu.. återkommer nog om en liten stund med någon ointressant information om mitt miserabla liv hahahaha puuuussss på er

och mojje jag hoppas du har det bra där borta! saknar dig :)

Och någon jag saknar än mer är mitt hjärta Emma.. Faen alltså. Alla ni där ute borde skriva en kommentar till henne var och förklara hur BRA det är att bo i sthlm och att hon ska flytta hit!! Do it. Ni hittar henne här på EmmaFilosoferar.. Gört bah gört!


Nu dödar jag..

datorn. Det är värsta blixtar och åska och grejer här och vi har nog ingen åskledare eller så.. landet ni vet.. vill inte att min dator ska dö för alltid såå jag släcker ner allt.. Yatzy med morsan vetni :D puuusss


Nu är jag hemma igen.

Sov ju hos mojje inatt sörrö. Fan vad vi myste in oss där unger täcket alltså. Hennes kuddar är fan underbart sköna. Just so you know..

Har tänkt på en sak föresten.. Det är inge bra att blogga egentligen. Inte om man vill att folk ska höra av sig iallafall.. För har man en blogg så vet dom redan allt som pågår utan att behöva ringa och fråga haha

Vet ni vad jag gör föresten?`Förutom att jag nyss kom hem alltså..
Jag äter macka och tonfiskröra.. så JÄVLA gott alltså.. Finns det något jag skulle kunna leva på för alltid så är det tonfiskröra..


Utkast: April 28, 2010

Såå har man traskat fram och tillbaka till pressbyrån mot tullingehållet. Började regna sista 300 metrarna..
Fick en ben&jerry pinnglass. God, men inte så god som jag väntat mig.
Aja det var en glass iaf. Kittlar dödsskönt i kistan.

Nu blire te och macka.. Eller ja te för mamma som jag ska göra, och vatten för mig.
Sköljer med vatten tametusan hela tiden och dricker vatten hela tiden med. Gissa om jag ränner på toa stup i ett eller. Man funderar ju på att fixa kateter eller nått.

Mooot vattenkokaren!


Jag och min baby ♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Vet ni vad jag ska göra..

..ikväll? Nej det är klart ni int evet, om jag nu inte redan skrivit det.
Jag ska sova hos mallanbrallan :D
Fixa hennes naglar också på hennes begäran ^^

Mina naglar är rsa fortfarande.. får bli det tills jag fått tag på tejp.

Mamma och jag har fixat om och grejat som fasen i v-rummet men nu är vi nog halvnöjda.
Ätit en macka också.. tog sin lilla tid men nu är jag mätt i magen :D
Ska strax skölja med saltvatten igen.. mums! ;P

Det var någonting jag skulle skriva om men det försvann som vanligt.. pöh man blir ju trött på sig själv alltså!

aja ..


Tusan alltså..

Vad fint vårat vardagsrum är nu :D Nu anar inte ;P

Försöker finna energin att städa iordning lite allmänt med men är sååå trött. Fattar inte hur jag kan vara så himla trött alltså :P Eller jo, Malin ringde och väckte mig imorse ;)

Nu ska jag gå och skölja munnen med saltvatten..


Woohooo!!!

Inatt vid två tiden flyttade rummisen. NU HAR VI ETT VARDAGSRUM! Fan vad lycklig jag är haha..
Sitter förövrigt vid min dator nu och försöker få igång trådlösa nätverket så morsan kan surfa på hennes dator medans jag har nätet här i.. hittar dock inte den ASBRAIGA guiden jag hade sist jag fixade det såå det går inte så bra som jag tänkt mig..
It sucks.. Meen jag fixar vidare så löser det sig nog.

Ska strax börja bubba in saker i vardagsrummet också. Först blir det frulle iallafall :D

Puuussss


Då har man..

kikat på shutter island igen då. Eller ja kollat och kollat. Mamma kollade filmen, jag somnade efter ungefär 10 minuter.
Min kropp är så himla känslig så nu när jag har ett hål kroppen försöker läka och dessutom blitt halvförkyld så blir jag döende trött. Alltså så trött så man bara vill gå och gräva ner sig. Så jag sover. Hela tiden!
Sov ju skitlänge idag, men likförbenat somnade jag framför filmen.

Håller förövrigt på att formatera min dator. Det skrek rakt ut av virusvarningar osv osv.. Exiztens suger! Det var när jag surfade där som datorn fick spunk.
Men allt viktigt är räddat till externa.. Det jobbiga är bara att behöva installera om alla drivrutiner och program. Det är fan skittråkigt! Men man måste ju ha en fungerande dator också, om man ska blogga;) Allt för er mina kära läsare ;P

Sitter vid morsans laptop nu.. I sängen. Och har vanliga bildskärmen en meter ifrån mig, med t-bordet och musen bredvid mig. Så händigt liksom. Slipper man springa fram och tillbaka överallt medans den formateras, kan man styra allt från sängen.

Ätit tonfiskröra och pasta till middag.. SEEN middag ska tilläggas haha. Tog inte lika lång tid att äta nu.. kanske 15-20 minuter för en skål med pasta. Jag menar, framsteg mina vänner ;)
Jag tror jag fått klämm på det där med att äta nu iallafall. Typ.. Nu ska bara ömheten släppa helt och svullnaden så kan jag äta som förr, typ :P
Fast jag tänker inte ge mig in på något köttaktigt än på några veckor hahaha

Jag har en skitkul bild att visa er imorgon också.. Om man nu har barnslig humor som jag..
Tog den idag på vägen från affären.
På vägen dit mötte jag förövrigt tysken som flyttar imorgon och hon vi hyr av, nina tror jag hon heter :) Supersöt tjej/kvinna..

Ja just det. Tysken har sin pappa här.. Han kom igår.. Shit vad dom härjat runt och packat väskor och vägt och packat om osv osv.. Och jag bara ler och njuter. Snart får vi ett VARDAGSRUM!!! FATTAR NI?! klart ni inte gör, alla har väl vardagsrum antar jag...


Tjohoo

Precis kommit hem från en promenad till affären. ASVARMT! Det blev att gå i tisha alltså.. Supervamt verkligen..
Sitter och äter rice ´n´ go nu.. supergott och inte så svårt att få i sig heller ;P
Tungan ömmar inte lika mycket idag *yeey* men det kommer nog ta en vecka eller två till innan svullnaden lagt sig en aning..  Där emot läspar jag mer nu än i lördags och söndags, antagligen för att den är så svullen haha.. Min fina lilla skogaholmslimpa :D Om jag skulle sitta bekvämt med tungan nu skulle den hänga utanför, den tar så stor plats! HAHAHA
Den 8e maj ska jag tillbaka och byta till kortare stav iallafall. Och den 7e kommer ju lillflisan hem :D
Såå hon får följa med mig till Calm då :D Det ska börjas i tid!

Funderar på om man skulle göra en varm macka med tonfiskröra och gurka o ost.. en bara.. för det tar ju en timme att få i sig.. *suckar*
Men gott iaf :D

Min manliga bästis ringde precis. Åh vad Jossan saknar den knasbollen :D Jag SKA få hit honom innan midsommar har jag bestämt, får se hur det blir med den planen hahaha
Jag vet att du läser babe, så kom hit nu gosse!

Nej nu blire tonfiskmacka.. Muums!
Tonfiskröran kostar bara 5 spänn för en bytta på nya pulsen nu.. ASBILLIGT! och så jäävla gott.. Köpte 6 stycken haha.. och två skagen :P


Värme :D

Underbara värme. Suttit ute i solen i typ en timme nu och bara njutit. Ätit yoghurt och komunicerat med min kära mor. Satt på en filt på altan. UNDERBART! Så varmt att jag fick tuttsvett alltså haha.

jag blev till och med lite solbränd :D

Nu är tvätten hängd också.. Nu ska jag bara diska med..... känns inte sådär superaktuellt just precis denna sekund nej.

Här får ni en superporrig bild också
Såhär ser jag ut exakt denna stund:

Den sitter inte snettni som undrar, har tungan på snedden. Eller tungan och tungan.. skogaholmslimpan.. haha


Gööd mörning!

Underbart väder ute. Värsta varmt och allt. Övervägde en löprunda, mamma sa åt mig att det kanske inte är så bra att shocka kroppen mer.. Hon har rätt, det blir en promenad istället.
Fast det är mycket tråkigare att promenera. När man joggar HÄNDER det ju faktiskt saker och det är såå skööönt.

Hade halvsvårt att somna igårkväll. Svullen tunga, den gillade inte att jag borstade tungan som en galning igårkväll. Wonder why...
Vaknade med en mer svullen tunga men efter lite övertalning och is har den sunkit ihop lite.

Hah jag har ju skrivit flera dagar nu att jag ska tvätta.. Har jag gjort det då?! NEJ! Hahahaha men nuär en maskin igång iallafall *klappar sig själv på huvudet* you go girl :P

Bara så ni vet, tullinge är ett blåshål. På riktigt. Det blåser tammefaen hela tiden, inte lite heller. Man får verkligen hålla i hatten..

Vad ska ni göra över valborg och allt då?


jättekonstigt .. spotify..

Ja alltså en sak är ju jättekonstigt på spotify..
Dom har skumdum till exempel. Jag menar hur stora och vanliga är dom? inte så jävla..
Men har dom världens bästa järvheden? Ja, men bara EN LÅT!!??
Nu tycker jag ju att skumdum är asbra med men järvhedens skiva "10 låtar" ska väl inte vara så svårt att pilla upp eller?!
Fruktansvärt irri!

Jag äter just nu föresten.. Jätteläskigt. Är övertygad om att hela hålet ska bli full av mat och bli värsta inflamerat och att ätning gör så läkningsprocessen blir kass.. japp jag är knasig men ååh vad jag nojar. ALLT fastnar ju i staven!
Jätteobehagligt ärligt talat.. jag sköljer munnen med vatten efter nästan varje tugga ^^ asbra vetni ;P haha!


Här kommer vloggen


Jag yrar om ungefär ingenting, var så god och njut.


Hoojj!

Jag sitter vid MIN dator!! Hör och häpna men nu låter inte fläkten igen haha.. jag får försöka stänga av den varje natt så den inte blir sådär störd igen på natten.. Iaf tills jag fixat ny fläkt..

jag är trött.. och slö.. och har frossa.. Antingen är jag förkyld eller så reagerar kroppen på piercingen.. den är ju lite som den är min kropp..
Skulle lätt kunnat sova hela dagen, men la mig istället och kollade på web-tv i sängen några timmar. Sen har jag vart social med mammsen också och bråkat med en bärbar dator som vi INTE ska köpa..

Funderade på att fixa naglarna nuoch sen sätta mig och göra en videoblogg.. Det vill ni va?


färdig..

med resten av mackan..  28 minuter.. jag tajmade.. suck..


Jossan är tröööött..

Japp det är jag. Så sjukt trött. Nästan så jag överväger att gå och sova när jag ätit upp min andra mackhalva. Den första mackhalvan har tagit en halvtimme nu ungefär. Fatta hur svårt det är att äta? Och nu segar jag inte ens för smärtan, tog en ipren så nu är jag glad. Hade ont från tungan, bak ner i halsen och bakom öronen. Superknasigt. Suger is som en galning och är en baddare på att gurgla supergott saltvatten (obs ironi! Det är skitäckligt)

Sitter och kollar på kulor jag vill beställa. Åh vad jag vill beställa alltså! Såå mycket fint jag vill haaaa.. jag vill jag vill jag vill ;P *hej jossan fem år*

trött som sagt.. nu ska jag äta mer macka och kolla mer kulor.
Crazy-factory.com .. superbra sida.. beställt där flera ggr förr. super!


CALM!

Ja just jah. Ni som ska pierca er, eller vill. Gå till CALM på söder. Dom är helt tokigt skitbra! Jag lovar. Riktigt proffsiga och ASTREVIGA! Jag lovar, det är värt besväret att ta sig dit.
Dom är kanske lite dyrare än vissa ställen i sthlm, men det är verkligen värt det.
HÄR hittar ni dom. Dom är verkligen fantastiska, och så freehandar dom alla piercingar också. ASBRA!
Haha nej jag är inte frälst, inte alls ;)


hahaha..

jag är helt besatt av min tunga just nu.. går och kollar i spegeln konstant typ..
Malin höll på att bli galen i lördags och igår. Hotade till och med att ta ur den när jag sover om jag inte slutar lipa åt henne hahahaha
Men ni anar inte hur duktig jag känner mig. jag GJORDE DET !!!! hahahaha japp nu ska jag sluta tjata..


Att bero på min tur..

Jag blev jätteglad när jag kom hem igårkväll. Mamma hade köpt en kontorstol till mig.. Skitbra tyckte jag (förutom att jag inte kan sitta lika nergojsat som i den gamla halvruttna stolen (som är sååå skööön!!)
Men Kan jag använda stolen nu ändå? NEJ! Vet ni varför?
Jo hörrni ni vet den där kassa fläkten som ballar ur ibland? Weeell inatt skar den ihop helt. Jag och mojje blev skiträdda när den började låta som den höll på att sprängas. Fan vad obra liksom. Så nu behöver jag en fläkt. Jag gissar på att det är processorfläkten så mycket som den ylade men ska undersöka mer under dagen..

Kan förövrigt inte ringa eller messa mer då jag "nu bytt prisplan till BAS" ... jävla comviq och inte kunna bjuda på en månad!! :P

Igår tappade jag ut en vattenflaska över hela mig och en dörr och golvet också.. Jossans tur ja..
Höll på att fälla mig själv imorse också..
Jag är så talangfull!

Så nu behöver jag inte köpa något nytt tangentbord än nej.. för nu måste jag köpa en fläktjäkel och montera först och främst. Fan vad askalaskul!


Glömde skriva om showen..

Vi var ju på cirkus möller och sådär i lördags. FYY FAN vad jag garvade. Både jag och Malin satt och tokgarvade som galningar. Medan Åsa inte verkade tycka det var lika kul :P

Roooompaaaah-sean-banan var där.. också.. härlig karl ^^

Igår var vi till Medis också. Vi skulle egentligen vart till madde och käkat middag då madde har inflyttningsfest nästa helg och malin inte kan komma.. Bara det att hon hade dubbelbokat med biokväll med sin tjej manda.. Så det slutade med att hon hämtade mig och malin, vi åkte till söder och lämnade bilen sen gick vi till något kebabställe i närheten av medis. ASGOD kebab.. Köpte en kebab i bröd, den var inte stor heller. Jag fick min först, gissa vem som var klar med den en halvtimme efter alla andra redan ätit klart? Jo jag. Tog fan nästan en timme för mig att äta den där kebaben men jag SKULLE HA DEN! Nu blir det dock bara yoghurt i några dagar känner jag haha.

Sen efter kebabstället gick vi till medis igen. Jag Malin, Manda och Madde. Dom ville ha en öl flickorna så vi satte oss på "oj oj oj" och babblade. Och hade askul :D shit vad vi skrattade. Nästan träningsvärk i magen idag :P


Bilder från igår

när vi var på medis och väntade på att Åsa med bihang skulle komma så vi kunde gå och se cirkus möller ;D
Klickbara bilder



Nygjord piercing :D


Cooling med nya prylar


Min sexybabe.. vi köpte de asgoda glassen som dom har på medis. med blåbärscheesecake, äppelpaj och saffran, tog jag iaf.. ASGOTT!


MEN HUR SNYGGA ÄR VI INTE DÅ LIKSOM?!?!?!


Solen sken och rutan var nervevad... eller ja vi satt vid trapporna..


Visst gör jag en snygg prinsessan leia imitation?


Läkerolprylen fastnade i kulan! läskigt värre.


Mojje roade sig.. det står P U.. hon la till ett o också..


Moje roar sig igen på tunnelbanestationen.. visst blev jag vacker?


IIIIIHHHHH!!!!

Jag är så glad. Ni anar inte! Vet ni vad jag gjorde igår?
Jag piercade tungan!! :D
Fatta hur lycklig och stolt jag är över mig själv.
Jag vågade!! Jag som var sååå rädd att göra i tungan, jag gjorde det!
På impuls liksom. Lite spontant sådär. Hade dom inte haft tid (kom en halvtimme innan stängning) och dom bett mig komma på måndag istället hade jag aldrig gjort det kan jag lova. För då hade jag börjat fundera på hur ont det faktiskt skulle göra osv..
Men det gjorde inte ont! Jag svär, hade det gjort ont hade jag sagt det. Där emot knakade det som faan och det var skitläskigt. Och att jag hade blod i munnen, vid den tanken höll jag nästan på att svimma..
Men nu har jag ont som fan. Gör ont att ens prata just nu för iprenen har slutat värka..

Bild:

Blåbärscheesecakeglass på tungan, just so you know. lindrar as-skönt! och gött som faaaan!


Bli inte för avundsjuk nu..

På min fantastiskt bra mobilkamera menar jag..
Jag vet att bilderna är perfekt upplysta och alldeles utomordentlig skärpa och allt sånt.
Jag ska beräta hemligheten bakom dessa geniala bilder: Sony ericsson w205
Som förövrigt är as-seg, efterbliven och allt sånt. Men väldigt bra att ha som mp3! Men inte att messa med. Ringa funkar sådär. Men Bilderna alltså, helt underbara...!!
Se och njut några bilder från igår:






Jag behöver väl knappast förklara vad man ser här va? Klockren bild ju... NOT!
Det där var bandet vi var ute efter iallafall.. och kisar man och använder fantasin lite ser man sångaren David (aka Julle) nedanför han till högers tryck på tishen.. Det är huvudet där, med en arm och en microfon.. typ..

Visst vad vi snygga jag och malin?
Åsa och Sara hamnade inte på nått kort på min kamera :( värsta skitttråkigt! Hoppas Åsa kan skicka lite bilder så jag har lite BLOGGMATERIAL
*värsta pretto med ord som material och grejer*


Jag mår inte så bra..

Hård kväll igår.. Eller vi kanske ska ta det från början..

Lämnade Vilma i Gävle vid halv tolv. Tog tåget tillbaka halv ett, blev ingen fika för mig :(
Sov på tåget, såg ut som en jäkla mupp förmodligen..
Åkte in till stan, sprang till H&M sen drog jag till salongen.
Väl där tvättade Malin mitt hår med silverschampoo (YEEEY!:D) och fönade det värsta fluffigt. Assnyggt!
...... Efter det....
Malin och jag åkte till medis för att möta upp Sara sooom shoppade loss för fullt. Vi fick inte tag på henne, det visade sig att hon stått och provat kläder medan vi ringde henne och i provrummet hade hon ingen teckning haha.
Stressade till apoteket grön skylten för att möta upp Åsa. Köpte alkohol och drog sen tillbaka till salongen.
Nu börjar det roliga ;P
Vi bytte om, shottade, sminkade oss, Malin tvättade saras hår, shottade, rökte, tog en cider, åt mat och tog en cider till osv..

Vid halv nio drog vi mot Broder tuck dårå. Åsas kille var det som skull spela btw..
Dom skulle börjat typ halv elva var det tänkt..
Men dom började kvart i tolv typ.... Ingen klubb där man kunde dansa heller så vi satt mest och såg dumma ut, drack lite till och babblade, men trevligt var det iallafall :D
Seeeen var det äntligen bandet vi väntade på.. Och jag säger bara: VÄL VÄRT VÄNTAN! Fan vad bra dom var! Om man nu gillar skrikhårdrock :D Men dom var jättebra enligt mig iallafall.
Hur David (aka Julle) får ut så mycket läte ur den lilla kroppen är dock, för mig, ett mysterium!

Efter det fick vi skjuts av Saras PV Fredrik tillbaka till salongen, hämtade alla prylar vi lämnat kvar och maaaten. Blev vidareskjutsad till en statoil så Malin fick köpa cola sen hem till henne. Ut på ballen och rökte, in och åååt sen hopp i säng ungefär.

Och faen vad bakis jag är alltså! Och faaaan vad snygg vi var igår! Jag och Malin egopickade massor med Saras digitalkamera också haha, ska se om hon kan maila över några bilder sen :D

Försökte knäppa kort med min mobil meeen en mobilkamera utan blixt är som kaffe utan mjölk. Svart och funkar liksom inte.

Ett internt skämt från igår också:
Malin -Men hur gör du??
Jag -Beats me!!
Malin - Men förklara?!
Jag - Jag drampar på den

Varpå malin ser förvirrad ut... HAHAHAHAHAHA
Vi diskuterade onani och min ciggsläkning i samma konversation typ.. För er utomstående...

Såhär underbart fräsch är jag idag btw.


Behöver jag påpeka hur mycket jag HATAR stämplat på handen btw?!




dagens outfitt


haha.. jeans på det. pööösss


Jag tror jag får be om ursäkt i förväg..

För jag kommer nog uppdatera skitdåligt frånoch med nu till typ söndag.
Imorgon går vi hemifrån 8:10 jag och vilma, åker då till gävle.. kommer tillbaka till sthlm vid 3 nångång men kommer inte åka hem utan det blir raka vägen till mallans salong för att föra. Sen festa som idioter.. Se sover jag hos henne natten till lördag, blir väl hem en sväng då och byta kläder och duscha ungefär och vara bakis då.. Sen på lördagkväll blire cirkus möller!!! :D:D:D:D seeen vette fan vart vi tar vägen och så men jag gissar på att jag blir lite lätt frånvarande under söndagen med. Ska blogga såfort jag har tillgäng till dator dock. Och så ska jag försöka minnas att mobilblogga. Men ha inte för stora förhoppningar på superuppdateringar a la mitt alterego "hemmafrun"..

Måste komma ihåg lösfransar och explorer imorgon också..
Jag har skrivit upp det på en lapp. Men jag vet inte riktigt vart lappen är nu.. Mitt minne är fan inte ordentligt alltså. Väteperoxidens fel?

Iallafall, nu ska denna förvirrade unga dam dra sig ner i sängen. Hon MÅSTE! jag ska upp 6:45. Slänga på kaffet, gröten in i micron till Vilma, sen klä på mig och sminka mig i räserfart. Eller inte.. jag kommer börja med make upen 20 minuter innan bussen går skulle jag gissa på..

Föresten, har tre nya blåmärken på benen.. Ingen aning om vart dom kommer ifrån. Min vardag i ett nötskal. Men dom är lena iallafall. Ja inte blåmärkena alltså utan benen :D


Aftonbladet och fejjan

Vad mycket kul man kan hitta där alltså!

För det första tyckte jag det HÄR var askul.. Helt ärligt. Skadeglädje är underbart!

Och för det andra var den här texten från fejjan skitkul  med:

Please copy and paste this to your status if you know someone, or have been affected by someone, who needs a smack upside the head. People who need a smack upside the head affect the lives of many. There is still no known cure for someone who deserves a smack upside the head, except a smack upside the head, but we can ......raise awareness. Many won't copy and paste this. I did.

Jag ska gå och kissa nu så ni vet..  Sen ska jag börja göra mig redo för sängen. Tidig morgon imorgon vetni!
För det blir att feeeeestaaaaaa imorgon!! Fy fan vad jag ska vara dräggig. Shotta piggelinshots och grejer. LOVAR att knäppa bilder!!


wohoo..

Hej jag heter blond och är Josefine :D

Mitt barn är kanske världens raraste. Idag när jag satt och bajsade (jepp jag gör sånt jag också faktiskt) så satt hon på pottan och käkade päron och stirrade på mig. När jag började greja med pappret sa hon "mamma fäärdig", ställde sig upp, la päronet på tvättmaskinen och KLAPPADE HÄNDERNA ÅT MIG! :D HAHAHAHA så jäkla skön unge man har. Jag får applåder för att bajsa. Jag älskar henne verkligen, det gjorde min dag :D

Föresten.. såhär blevre.. Visst är jag snyyygg!!!!


Men är man snygg eller!?

Haha japp måste vara den snyggaste i stan just nu jag..

Gissa vad jaaag göööör ;P


nyduschad..

och mkt fräschare än i vlogen.. haha..
försökte mig på en nopoo men får se hur det gick när håret e torrt..


VLOOOOOGG!!!


Vilma sover nu btw så nu ska jag in i duschen.


Käkspänningarna..

KUL! Jag googlade precis på käkspänningar.. vet ni vad jag fick upp? tusentals resultat om droger. Tydligen får man käkspänningar om man brukar mdma, metamfetamin, tramadol, ecstasy, mephedron, tjack osv.. Det roliga är att jag ALDRIG rört något sånt. Så vad fan har jag käkspänningar för då? Det är förmodligen därifrån min tinnitus kommer också om man läser sånt man hittar på nätet (jepp jag vet, källkritisk osv men vaffan jag är hypokondriker så..).

Men sen började jag fundera.. Amfetamin är ju lite likt koffein på så vis att det är uppiggande och så.
Och käkspänningarna är värst dom dagar jag hinkar kaffe. KAN det då vara så att mitt kaffeintag gör så jag får dessa jäkla käkspänningar?

HAH! Det är tur att man inte håller på med droger, om jag är såhär känslig för koffein liksom!

Nej men det är jättejobbigt med dessa spänningar eftersom jag får såå ont av det också. Finns det någon bot? om man bortser från att sluta med kaffedrickandet.


vet ni föresten..

hur SVÅRT det är att ta bort silverglitterlack? Typ assvårt! man får sitta och greja i evigheter innan allt lack är borta. Väldigt störande.

Det kommer vlog om ett tag, den laddas upp nu.. det blev visst en lång på 4.44 eller nått sånt.. ooops

Vilma är skitförbannad på mig btw.. hon fick stop och väx på naglarna nyss, det smakar illa så nu gråter hon och är arg.. så gåre när man biter på naglarna!

jag dricker kaffe och spänner käkarna omedvetet. härligt.


käkspänningar..

Jag har börjat få världens käkspänningar. Sitter och spänner käkarna och biter ihop hårt nästan hela tiden utan att jag tänker på det. Vet inte riktigt varför men det gör så jag får så fruktansvärt ont efter ett tag. Kan det vara en bieffekt av för mycket koffein tro?
Jag har ingen aning men det är jättejobbigt iallafall.

Sen börjar jag få superproblem med mina ögon också. Rynkar konstant på pannan och ögonbrynen vilket resulterar i huvudvärken from hell, som jag då försöker bota med koffein istället för glasögon (smart eller hur?) som då leder till mer käkspänningar. Det är min teori iallafall.

Jag borde nog gå till en optiker och säga "hej, kolla mina ögon tack"

Sen borde jag nog köpa nya brillor. För dom jag har nu har jag haft länge och jag gissar på att dom inte är tillräckligt bra längre.

Vad sägs om dom HÄR eller dom HÄR? Skulle passa mig prima tror jag. Dom där carrara finns i svartblå med. Också fina..
Inte dyrt heller. 290 kr för synundersökning, inte farligt. Sen typ 730 för brillorna. För jag vill ha antireflexbehandlade brillor.. Och då äre glas, frakt och allt med! Fantastiskt billigt om ni frågar mig. det är föresten därifrån mina förra brillor kom från också. Dom är toksnabba! Beställde hem provbågar en lördagkväll, på måndag låg provbågarna i brevlådan, skickade tillbaka dom och beställde brillorna på onsdagen tror jag och typ en vecka efter hade jag ett par nya brillor! Värsta proffsen om ni frågar mig..

Nu ska jag gå och kissa så ni vet.

Föresten måste bara tillägga, vet ni hur jobbigt det är att bo med någon man inte känner? SKITJOBBIGT! Fatta när man håller på att bajsa på sig, då kan man inte direkt dunka på dörren och vråla "ut för fan innan jag skiter på mig!!!!" som man kan med morsan.. nej man får snällt stå utanför och vänta medans man känner hur nära det är innan man gör i byssan. HAHA fan vad sjuk jag är.

Kissa var det..


Inte så god morgon.

Usch och fy och blä. Somnade halv två nångång tror jag. Var såå trött men lyckades inte somna på en gång. Visst det var inte sådär som vissa men förstår ni hur frustrerande det är när man är van att somna på två sekunder osså får man ligga typ en kvart?!
Fördelen med att ha en brummande dator bredvid sängen är iallafall att man inte tänker lika mycket på tjuten i öronen haha.

Vilma har nyss käkat frulle. Gröt :) Gött förstår ni.
Tösabiten vaknade kvart över 7. Fy bubblan så tidigt! :O
Nu sitter hon i sängen och kollar på pippi. otippat va? Näe
Men jag gillar hennes kommentarer ibland alltså :D
"Men vad är det här för Duktiga pojkar som vågar slåss med Ville Fast dom bara är 6 stycken!?"
Och
"Det var faktiskt inte meningen att nypa prussiluskan i näsan med sockertången"
Och
"Det är ingen ordning på allting, jag hittar inte varenda dugg"
hahahahahaha underbar unge!

Har precis bytt nyckelband btw. Nu har jag ett nokiaband.. Med mobilsnöregrej som jag satte på också. Så nu har jag ett nokiaband med sony ericsson telefon på. Fint det!

Vad tror ni om gröna naglar? Jo det blir nog bra tror jag.


Hopplös..

Jag skulle ju sova tidigt idag? Vad hände? Jo det kan jag berätta för er. NAGELLACK HÄNDE! Fan vad irri jag blir på mig själv. Vet ni vad det stördaste är? Jag tänkte gå och kissa, ta en cigg och hämta nagellacksremovern och lacka om mina naglar tror jag. Sen ska jag sova :P
Eller så tar jag lacket imorgon. Men sova än ska jag inte.. Får se när jag slocknar.. toan nu..

Update: HAHA TRODDE JAG JA!
Vilma vaknade av dörren när jag skulle gå till toan. Tji fick jag.. unge.. jag som håller på att kissa på mig. KUL! :P


Nagellack!!

Jag håller på att bli knasig på riktigt här hemma.. Sitter och drömshoppar nagellack på nätet. Vet ni hur mycket underbara nagellack det finns eller? HYSTERISKT MYCKET!!

Nagellacksporr:

RBL

ZOYA
COLOR CLUB
Och en till COLOR CLUB
NARS
NUBAR
NUBAR
NUBAR
NUBAR
NUBAR
Och en sista NUBAR

Misa´s "dirty sexy money", "the grass is greener on my side", "risque" och "sinful" är också några lack som verkligen ger ett begääär!! 
Jag blir helt knasig som sagt.. 
Sen är jag helkär i konanstämplarna också..
Och stenar.. hmm jag är besatt..


Håhåjaja..

Typ fjärde kvällen irad som vilma gallskriker när det är sovdags. Och ikväll var det värre än vanligt dessutom. Hon gallskrek verkligen. Fattar inte vad det är som hamnat snett i huvvet på henne för såhär har hon noh aldrig betett sig förr. La sig på golvet och vrålade som en idiot. När det var blöjbyte sparkade hon hysteriskt med benen samtidigt som hon grät, när blöjan skulle på började hon garva hysteriskt istället (que??).

Sen fotsatte gråtet och skriket i sängen. Tilläggas ska att jag sitter precis bredvid henne så hon är inte rädd, bara asförbannad att hon ska behöva sova.
Tyskan blev tydligen lika psykad som mig ungefär, men hon den smarta jäkeln drar igång radion högt istället. JA FÖR DÅ SOMNAR HON SÄKERT DITT JÄKLA MIFFO!!
Vilma blev knäpptyst och såg ut som ett frågetecken. Jag förklarade att hon gjorde tjejen arg.. Vilma grät tyst istället. Nu sitter hon och försöker pracka på mig en filt, varför vet jag inte. Bad henne lägga sig ner så kunde hon få filten på sig. Vad händer? Jo nu skriker hon igen. Underbart. Verkligen!

På lördag ska jag sova lääänge när jag kommer hem.


Friska familjen...

Är vi inte underbart heta?


Vet ni vad Vilma gör?

Såklart ni inte vet men jag ska berätta.
Hon leker med trolldeg :D
Jag var där och lekte med henne nyss, det var kul i ungefär 2½ minut. Fröken lättdistraherad haha.
Hon finner det fortfarande skoj däremot :D Hon sitter och sjunger och grejar med degen.
Jag hann göra en stjärna, ett hjärta, en snögubbe och PINGU :D 'Emma och Jessica vet nog vem jag tänkte på då *skratt*
Han blev ruskigt snygg i trolldegsform, jag lovar. Ni kan få bildbevis om ni vill, bara att säga till ^^

Hon räknar också medans hon leker. Hon är så söt. Förr kunde hon 1 2 3.. sen började vi räkna till fem. nu har hon blivit förvirrad.
"1, 2, 4.. yeeeay... fiiiint!" hör jag från köksbordet :P


HAHAHAHAHAHA

JAg älskar barnsliga saker.
Läste precis i snöstjärnas blogg och bröt ihop av skratt.

HÄR hittar ni hennes inlägg jag garvade läppen av mig till.


Varför har ingen berättat?

Ja varför har ingen berättat att säsong 2 av trueblood finns ute på channel 131?!?
Hallå jag har ju totalmissat det!
Nu har jag något att göra efter boken är slut :D Fan vad nice! annars hade det kännts sådär jättetomt igen. Det känns verkligen tomt i hjärtat när man är färdig med twilightserien. Den är så jäkla bra så man bara vill ha mer :P
Fan vad jag tjatar om twilight hahaha

Har inte kollat på TV sen vi flyttade typ föresten. Eller jo några glimtar hos Malin, men då har jag vart så trött så jag inte ens reflekterat att tvn vart på typ haha.
Men det ska bli skönt när tyskan flyttar att få ett vardagsrum, med tv.. och en soffa att ligga och slappa i.. ni anar inte hur grusig sängen blir på en gång tack vare vilma iom att vi inte har någon soffa att sitta i, vi sitter ju bara i sängen nu typ.

Att bero på att vara tjatig. Ni har ju inte sätt mina KORTA glittriga naglar än.. så nu ska ni få se dom..



......


trumvirvel....

......






Talaaam :P

Ja jag vet. Tvätthög i bakgrunden, några handdukar och ett par byxor, thank you very much.


Plaaaneeer :D

Har jag berättat vad jag ska göra på fredag föresten?
Förutom att lämna Vilma alltså.
Jo jag ska berätta för er snyggingar.
Först ska jag lämna Vilma i Gävle dårå. Förhoppningsvis blir det fika med en kompis där, om han får tid till det.
Sen köpa lite dricka, sätta mig på tåget tillbaka till sthlm, upp till söder till salongen där Malin jobbar och så blir det att föra där :D
Efter förandet (dööh) blire att kika på något band. Malins kompis pojkväns band har spelning någonstans i stan typ.. Detaljer har jag ingen aning om så fråga inte :P

Sen hem till Malin full som en kastrul (det är planen iallafall). Sova, vakna och så hem. Malin ska in till stan och efter det hoppas jag på att vi ska dra och sooola. Det behövs!

Ska bli kul som fan. På måndag har väl bakfyllan släpt från fredagen också :P

Osså ska jag se om jag ska börja måla staket då till veckan. Sen nästa helg blir det att jobba igen. Men inte med mojje :( meeen det ska bli skoj ändå ska ni se :D



Är man inte snygg på morgonen då? vavava??

Och så lillsnyggingen, nästan lika snygg som mossan.
Minime you know


fejjan är underbar ibland :P

läste precis detta på fejjan:

Det tar 7 sek för maten att passera från munnen till magen. En människas hårstrå kan hålla för 3 kg. Längden av penis är tummens längd gånger tre. Lårbenet är hårt som betong. Kvinnans hjärta slår snabbare än mannens. Kvinnor blinkar två gånger mer än män. Vi använder 300 muskler bara för att hålla balansen när vi står....... Kvinnan har läst hela den här texten. Mannen tittar fortfarande på sin tumme


Morrn.

Ärligt talat, det snöar. Jag är arg på riktigt. SNÖ!? NU!? i mitten av april?

Och det HÄR nu då?? alltså? kramförbud? får inte ge varan högfemmor? Jäkla töntar!
Straffet för att krama varandra är föräldramöte, kvarsittning eller, det här är så stört så det förtjänar en trumvirvel, AVSTÄNGNING!! Fatta hur avstängd jag hade vart hela tiden om jag gått där.
USA är fan efterblivna i huvudet, helt seriöst.
Det är helknasigt, visst?

Vi ska strax gå ut och handla, mjölk bröd och någonting ätbart.

Miau..


mullrande dator..

Min dator mullrar.. eller morrar.. beror på hur man ser på saken.
Den skulle älska att få en ny fläkt. Så fort datorn behöver få ner tempen lite så höjs ju varvantalet och tja ena fläkten mår inte så bra så när den ökar speeden rasslar det som fan. Borde egentligen sätta mig in i vilken fläkt det är som jiddrar och fixa in en ny men lusten har inte fallit på. Jag tror jag börjar bli tjej.
Mindre datorpill, mer nagelpill. Pinsamt!


Värsta produktiv!

Hängt tvätt, dammsugit och fixat upp en hängpryl till nycklarna och slängt upp foton på lilltösan på väggen.
Barnet sover och nu sitter jag, japp nu kan nog gissa, lyssnar på ljudbok. Redan inne på sista boken av twilight igen. Dom är så jäkla bra <3 Hur deprimerad som helst att jag inte har böckerna bara. Alltså pappersversionen.. På engelska.. Det är så dom ska läsas tamme 17.

Har hällt i mig en hel kanna kaffe idag igen. Dags att köpa mer mjölk för nu ären slut. Så inge mer kaffe för mig nu heller :P inte för att det lär behövas men ändå haha.. Är trött ändå liksom.. Siter och gäspar just nu.
Kanske borde lägga mig jag mednu medan Vilma sover?
Men näe jag lyssnar hellre på ljudbok haha..

Blir nog en tidig kväll idag.

Blev inget lek där på leklandet idag tyvärr. Får vänta tills hon kommer nästa gång istället om två veckor.

Däremot har hon hoppat en massa studsmatta. Och sparkat fotboll under tiden. Nya Zlatan typ HAHA eller inte. Hon är lika klantig som mig så det lär nog knappast hända. Hon skulle ha ihjäl sig själv i ett försök att bli fotbollsproffs!

Nu gifter sig Bella och Edward i boken så ni vet. Värsta spoiler. HAH!

Men.. um.. högtalaren börjar låta knasigt? Typ surrar på något konstigt sätt. Så ska det nog inte vara..
Musen börjar störa sig också.. Börjar tro att den är döende tyvärr :( Borde nog köpa nytt.. Inte så dyrt på typ clas ohlson, en av mina favoritbutiker. Gubbdagiset nr 1 :P
Vi har haft några fina år tillsammans dock, jag och musen. Tangetbordet med såklart men musen är nästan det viktigaste. Har man mus har man ju iallafall skärmtangentbordet om man nu inte har ett tangentbord. Fast det går såå segt att skriva men det. Men iallafall...

Nog om musen.


Föresten..

I sommar ska ju jag och malin till gotland. Och festa som as..
Jag började kolla på boende men det mesta var inte sådär skitbilligt över dom roligaste veckorna. Sååå vi ska tälta.
Kollade då på detta tält:
RUSTA IS THE SHIT HAHA
Det kan väl funka va? Eller?

I helgen slog det mig att jag faktiskt få handla på systemet själv.. Jag fyller 22 i år. Snacka om koll man har.
Malins kommentar var "Men jossan, vi har ju vart på systemet tillsammans till och med" ......
Jag såg efterbliven ut och svarade "Nämen har vi? När då??" hahahaha fan vilken koll jag har alltså.
Jag älskar mitt minne. Konstant minnesförlust :P Hjärnskakningen hjälpte inte med den biten heller.


Nu kommer biiildeeer.


Min trasiga nagel...


SnyggingMojje med assnygga franska naglar. AVIS!!


Herr eller fru rådjur från i lördags :P


Lata tjejorna ;P Det är skönt att ligga på golv faktiskt.


Lovilove ;P


Såhär pigg och glad är jag en söndagmorgon påväg till jobbet :D
Sjunger och härjar på bussen..


Jossan jobbar..


Supersöta arbetskamraterna Nathalie och Malin :D
Det var i söndags när det SNÖADE!!!! :(


Snösnösnööö


Det här, mina kära läsare, är min vardag.
Klantigast i stan liksom.
Jag och malin väntade på bussen vid huddinge sjukhus.
Jag spillde ut, inte bara min latte utan även malins kaffe...

Och på lördagen snubblade jag på mina egna fötter och lyckades ha sönder min stukade fot igen, som hade börjat må mycket bättre. Så nu har jag ont igen. Helt hopplöst klantig. Konstant blåmärken och sådär. Toppen vetni!


God förmiddag :D

Vilma sitter i sängen och äter en korv. Hennes frukost blev korv med bröd, hennes önskan.
Och mamma jag fick kaffe. Orkar inte göra iordning macka bara till mig själv.

Vi är snoriga och hostiga båda två. Kärlek ;) Snorpussar är väl underbara dom.

Solen skiner också. Superhärligt. Men SMHI lovar snö i veckan. Känns så jäkla onödigt. Vårenär ju här liksom :P

mina nerfilade naglar är förövrigt silverglittriganu. Jättefin och värsta tjejigt. Nu ska dom bara bli långa igen.
Tänkte egentligen göra fransk eller randiga men sist jag fixade franskt på mojje tog tejpen slut.

Så nu när lönen kommer blir det att köpa lite nagelack, blondering, skor till vilma och tejp! :D
Vilmas fötter växer, precis som hon själv. Så nya skor behövs verkligen.


Förlåt för den kassa uppdateringen..

Har vart för slut efter jobb och för upptagen med att vara mamma.

Berättade jag föresten att det var någon som frågade om man kunde hitta mitt nummer i katalogen vi delade ut. Innan han hann fortsätta tutade dock bilen bakom så han fick lov att åka ivg ;)
Antar att jag inte gjort det, men nu har jag.

Vilma sitter just nu i sängen och sjungskriker jättevackert, hon ska sova egentligen. Inte populärt. Nivet det är ju mkt ljusare ute nu, tror inte hon begriper att det är sovdags när det är ljust ute. Måste fixa mörkergardin.

Vet ni vad jag gjorde idag föresten? filade ner alla naglar! :( det var så många som gått av så det såg helknasigt ut. Så nu har jag korta naglar :( längre än vad emma skulle kalla korta men ändå myyycket kortare än vad dom var. Skitdeprimerande.
Farligt för naglarna att jobba. Skulle haft handskar ^^

jag har massa bilder att visa känner jag, bara det att många av dom ligger i mojjes mobil..

I lördags såg jag och hon två sånadär rådjur föresten. jag bor verkligen i skogen :O Fladdermöss och grejer med.

Tror fladdermössen och zombiesarna är kompisar. Fan alltså, jag är livrädd att gå ut ensam på kvällen här på altanen. Seriöst. Jag är fullt övertygad om att det bor zombies under altanen. Eller egentligen vet jag ju att det inte är så men.. ja.. min hjärna är lite vriden..

Fått va att jag pratar fel med. "nånstansch" är tydligen inte okej att säga. Man ska säga nånstanS. Så ni vet, Gävlebor..

Nu hoppar Vilma i sängen och klappar händerna. Hon är lite småtöntig ;) Helt underbar och småtöntig. Precis som sin mamma.


Utkast: April 18, 2010

jag är helt dööööd.. Precis kommit hem från jobbet. Farsta idag, gick skitsegt där vi stod idag alltså. Och vad hände? Jo det började snöa! jag skojar inte!

Jag återkommer senare, ska äta nu..
förlååt för den dåliga uppdateringen men tja jobbet går ju före bloggen, tills ni ger mig pengar för att blogga iallafall ;)


Hallå mina vänner.

Tidigt blev det idag.
Så nu är man hemma igen, lillflisan och mojje siter och ritar och jag ska strax slänga igång kaffet. Woohoo..
Dom hade ingen sallad på donken i knugens kurva idag :O så det blev två cheese och en stor latte istället :P

Min nagel gick av idag :( jag LIDER, bild kommer! :(


Hej läsare. Sitter och väntar på bussen...

Hej läsare. Sitter och väntar på bussen just nu. Ska möta malin sen drar vi till jobbet :) kungens kurva idag mina damer och herrar. Skriver nog inte igen innan jag kommer hem. Igårkväll jag på att jag har tinitus, på båda öronen har jag en lägre ton, typ som när nån cirklar på kanten på ett halvfullt vitvinsglas. Sen på höger öra är det ett irriterandet iiiiiiiii. Så nu vet ni det. Puss



Utkast: April 16, 2010

Vilma var vart supersöt idag btw, toppenhumör. Verkligen sånt där sjuk&gnälligt humör.. meen när hon fick som hon ville var hon nöjd, och tyst.

Såhär såg hon ut när hon fick som hon ville:


Om ni funderar är det hennes ena lekback, två kuddar och en filt. Och självklart en nalle.
Där sov hon i 1½ timme!!
Fast hon var lika gnällig när hon vaknade med. Men hon var nöjd i lekbacken...
Vägrade sova i sängen.. Aja.. hon var nöjd så...


Bildbomb igen då..

Från promenaden i skogen till affären:

Alla är klickbara btw..

När Vilma hoppade studsmatta:


Tillbaka!!

erkänn att ni saknade mig under den här tiden jag var utan nät!
Men nu är jag tillbaka :)

Ska ladda upp lite bilder och sådär nu :)


Mobilbloggar. Inget nät. Skitirriterande!...

Mobilbloggar. Inget nät. Skitirriterande! Återkommer om någon dag. Vet att ni kommer sakna mig men vad gör man. Om nu ingen fyller på mitt 3 nät. Haha. Hejs så länge



Utkast: April 15, 2010

shit vad jag är produktiv.

Nu har jag ätit en till varm macka med köttbullar, ost, krossade tomater, salt & peppar. Jag har även plockat undan lite, diskat och kikat lite på boenden i visby i sommar. Har också börjat lyssna på twilight igen för typ 6e gången eller nått haha.. Fy fan vad störd man är alltså :O

Jag har jättevarma kinder.. Feber jag med kanske?
Eller så sitter jag och är konstant generad eller något.

Vilma sover fortfarande..
Hon är toksöt när hon säger spindelbajs och tönt också..
Det är inte okej att lära sin dotter att säga tönt va?...  aja jag är inte okej sååå...


Utkast: April 15, 2010

I helgen när jag och Malin var påväg till jobbet sa hon en så jävla rolig sak. Jag stod och garvade så jag nästan kissade på mig där i rulltrappan..
Iallafall, efter det hon sa har jag bestämt mig för att tycka en sak, det jag tycker är: BYT SKYLTARNA OVANFÖR RULLTRAPPORNA!

Alla ni som åkt pendel, tunnelbana eller liknande i stockholm vet att det finns skyltar ovanförrulltrapporna där det står "UPP" eller "NER".. Men Malin, den smarta, sa:
-Det borde egentligen stå...  (HÄR kommer det asroliga, det var askul då iallafall) .... "MOTIVERADE" och "OMOTIVERADE" ovanför dom istället"

HAHAHA     hahaha

Fattar ni? 
om inte så kommer förklaring här:

till exempel om man ska upp, det är två rulltrappor bredvid varandra och den ena går uppåt medan den andra går neråt. Om man är motiverad och peppad som fan, så tar man ju rulltrappan som går neråt, och springer utav bara helvete upp för trappan och är sådär överdrivet hurtig liksom.
Men om man är totalt omotiverad och lat som mig, så tar man den för omotiverade som går uppåt, dvs man behöver bara stå där och se dum ut medan trappan för en till målet..


Jag tyckte det var en skitkul idé.. Och det är absolut en sån grej som skulle göra allt mycket bättre i sthlm. Snacka uppiggande på morgonen att se något så fyndigt liksom..


Utkast: April 15, 2010

Läste precis jackies mondoblogg  och hittade ett inlägg jag verkligen känner igen mig i.. ni hittar det HÄR

.. frustrerad är förnamnet...


Utkast: April 15, 2010

Hej! Fröknarna humörsvängning här.

För det första, vet du hur SVÅRT det är att lyfta fram en sängram som sitter fast bakom en soffa utan att bryta naglarna medans en irriterande, sjuk och arg Vilma springer fram och tillbaka och drar i ens kläder och skriker MAAAMMAA tusen gånger om? Det ska jag säga dig mamma! JÄVLIGT SVÅRT!  jag vet att du läser det här....
Kände verkligen ett starkt behov av att hugga ved efter den persen...

Vilma var btw skitlycklig för 20 minuter sen. Sen hände något. Sjukdom + trötthet gissar jag. Hon ville ha en macka, fick en macka, skulle inte ha den där jäkla macka, la sig i sängen, skulle ha macka, fick macka I sängen (jo man gör som dom vill när dom knappt ätit på 1½ dygn och är sjuka, tyck vad ni vill men ha sen en sjuk 2åring ett tag får ni se vad ni säger), bet sig i tungan, skrek rakt ut, kom till mig skrikandes MED mackan i handen, gav mig mackan, skrek vidare, satt i mitt knä och jag försökte trösta, skrek lite mer, såg att hon tappat tuggan hon hade i munnen när hon bet sig och skulle hämta den, skriker vidare medans hon hämtar den biten i sängen, kommer tillbaka och ger mig den, skriker lite till, lägger sig ner och drar filten över huvudet, skriker lite till.. och nu tror jag hon somnat för det är tyst nu iallafall...

Det är underbart med barn, och jag älskar min fialotta mer än någontng annat i världen, men åh vad man känner sig hopplös ibland. Vad man än gör så duger det liksom inte och man kan inte göra henne gladare vad man än försöker med. Tror hon bara är trött och behöver sova nu men man änner sig ändå som världens dåligaste mamma.

Ville trösta och gosa med henne med hon ville itne bli gosad med så vad gör man? tvångsgosar? nope då blire mer skrik.

Nu har jag iallafall fått i mig kaffe och är faktiskt på bättre humör, vilma är nog också gladare om två timmar när hon vaknat. Jag kommer nog bli mindre glad när hon vaknar och jag inser att hon inte kommer sova på resten av kvällen ;)


Utkast: April 15, 2010

Nu har vi vart till affären och hunnit med att studsa studsmatta med. Vilma den sjuka tyckte det var superkul :P
Ätit ett päron har hon gjort också! Yeey hon har ÄTIT idag !

febern är dock kvar men inte lika hög tror jag..

Bröt en nagel när jag handlade.. Fatta hur farligt det är att handla! VARJE gång jag handlar gör jag sönder mina naglar! Hugga ved: bit av kaka. Handla mat: livsfarligt!

Vi såg blommor också, det kommer bilder och en video sen när jag fårr upp allt på datorn, vilket inte blir nu.

För nu blir det att göra en varm macka åt mamma och fråga vilma om hon är sugen på någonting..


Utkast: April 15, 2010

hhahahaha vi ska tydligen ha 13 grader här, det är ju nästan normaltempratur en svensk sommar, så nu är sommarn nästan här tamme fasen! ;P inte ens sol ute och ändå 13 grader


Utkast: April 15, 2010

Det blev inget mer blogginlägg igårkväll..
Ska berätta varför :)
Först kom Mojje, och då var vi ju social med henne.
Sen la jag vilma och mojje oss i sängen och kollade på film i förhoppning att få lillfian att sova.
Gick inge vidare, mojje drog till bussen 22 har jag för mig, då låg jag kvar och kollade på pippi med vilma.. Sen somnade jag :P med kläderna på och pippifilmen rullande i bakgrunden. När vilma somnade har jag ingen aning om men jag tror vi somnade ungefär samtidigt haha.
Vaknade för en halvtimme sen ungefär, då halvsov vilma fortfarande!
Men det blir ju så när man är sjuker..

Fixade franskt på malin igår med.. eller nej hon fixade basen, jag slängde på tejp och vita lacket bara haha.. vilket påminner mig, tejpen är slut! :O oh nooo!


VILMA HAR BLIVIT ATTACKERAD!!

Helt sant. Hon har blivit attackerad av värsta mördartarantellan!!! Det är hemskt, hon bara skrek och skrek och sprang runt som en galning helt hysteriskt..

Okej nu ljög jag jättejättemycket..
Mormor fick hem sin 6e spindel idag och vilma vlle så gärna hålla den. Såklart fickhon det, hon får ju allt hon pekar på *not* men det fick hon iallafall.
Mamma dokumenterade händelsen såklart.

Ja den är äcklig och röd.. En Grammostola rosea "rcf" tydligen.. googla vetja..

Vilma har ritat med tusch så ja det är vad hon har på händerna..

Hon är förövrigt jättetrött och slö. Sjuuuker..


Utkast: April 14, 2010

Tror min sessa börjar bli sjuker.. Hon känns varm och är halvslö.

Anyhow.. Jag har hittat nya lack att sukta efter. Förutom depends minilack har jag hittat andra minilack, nämligen viva la diva. Dom har supersöta pastellfärger jag börjar sukta efter. 35 kr styck på åhlens tydligen. Måste kika där när lönen anländer.. bara ett.. eller två kanske.. skulle behöva mer såndär för hårdare naglar också.. och överlack... *suckar* om jag ändå blev sponsrad haha.. jag älskar nagellack! Behöver ny remover med.. den jag har nu börjar tippa åt halvtom.. snart iallafall.. så går det när man byter lack var och varannan dag, men det är ju så kuuuul!!

Skulle vilja ha både 13, 14, 15, 16, 17 och 18.. och 116.. av viva la divas minilack..
och depends 05, 09, 29, 29, 45, 69, 124, 184, 185, 186 ooch 165... ehum ja ni hör ju.. jag är knasig. men ååh alla är så fiina.. skulle kunna göra så himla mycket fint om man hade dom också.. *skratt*
depends powerflex nagelförstärkare är föresten underbar.. utöver deras mirakelkit alltså..

Älskar mina naglar sen jag började med mirakelkittet.. Det är ASBRA! och sen jag lärde mig att naglarna inte är ett verktyg också ;P
Ett helt inlägg tillägnat naglar.. fan vad pinsamt.. jag har blivit tjej på riktigt..


Plussade på lite..

på naglarna.. dom var ju bääscha bara först.. men nu ser dom ut såhär:

Klickbar as always.

Vad jag än gör med mina naglar så blir det snyggt, jag är fan en naturbegåvning. Och så ignorerar vi att jag råkat kladda lite, det ska tas bort med nailpolishremover alldeles strax, dont worry. Och så givetvis ett lager överlack också som jag inte hunnit lacka på än.

snyggt eller hur? ;P


nu har Vilma joinat i solen.

Japp Barnet har vaknat, ratat mat och kissar i både byxorna och sen i pottan också. Vi har hunnit med mycket med andra ord. Hängt tvätt och sådär har vi också gjort, och suttit här i solen och sjungt blinka lilla stjärna, hej vädret här är jag och lite sånt också.
Men nu är spotify på igen. Toppen sörrö..

Vet ni vem som ska jobba i helgen då? jo jaaaaaag :D yeeey!

Osså ska jag måla staket också, när vet jag inte riktigt än men det ska iallafall göras :D så jäkla kul, finns ingen som är så bra på staketmålning som jag är ;)

Förövrigt fyller en god vän till mig år idag, vad kan jag göra åt det? ingenting, inte ens erbjuda en kram, för jag sitter sisådär 25 mil bort!! :( men GRATTIS PÅ DIG IALLAFALL ;D jag tänker på dig hun :)

Veckans favoritlåt:
Queen – The Show Must Go On
ASBRA JUUEEEH!! den går runt runt runt hela tiden här typ.. love it.

Vilma står och kollar på när grannens barn hoppar studsmatta och garvar nu med, hon har tydligen  superkul. Knasfian min <3


ute i solen med lappen..

japp just nu ligger vilma och sover lunch i sängen medan jag sitter på en filt på altanen och surfar på lappen. Snacka om underbart. SOOOL!!!

Ni anar inte hur skönt det här är.. kan nästan känna hur sommaren är på väg.. Kan även känna hur mycket min vrist smärtar när jag sitter i den här ställningen, men jag orkar inte bry mig ;P

spotifyen är igång med queen också.. och en humla surrade precis förbi och hälsade på vilmas trehjuling.. fåglarna kvittrar och fjärilar kikar förbi då och då.. fantastiskt :D

jag måste raka benen ser jag.


Nyduschad..

Japp. Både jag och Vilma är nyduschade nu. Nu ligger Vilma i sängen och ska sova, utan blöja. Farligt som fan men vi har ju en maskin nu så..

Förhoppningsvis får vi besök ikväll också, av mojje :D

Jag vill ha en cykel btw.. med barnsits.. det skulle vara så praktiskt här ute på landet.. och jo tullinge är i princip landet jag lovar.

Nej nu ska jag och mina bääschaaa naglar gå och hänga tvätt..

Btw skulle man fan ha mer bränna eller vara mkt mkt blekare för nu ser det rätt skumt ut med beiga naglar, typ som jag har någon konstig hudfärgad utväxt från fingrarna.. typ..


listeria..

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1951095/ica-aterkallar-korv-med-listeria
har dom inte lärt sig att det är dumt att stoppa bakterier i krovarna?
och varför säger dom bara inte "ät inte krovarna råa, grilla eller koka dom först för då dör bakterierna".. svårare än så äre inte..

Nästa vecka tror jag att vi ska ta med lillfröken till lekslottet. 60 spänn för vilma att härja, eller 70 om man går dit på helgen. bussen som  går här utanför går raka vägen dit :)
http://www.lekslottet.se/ ser skoj ut ju :D


snorigt var det här..

in förkyldning vägrar släppa, och nu har vilma blitt snorig med. Tjohoo :P

God morgon föresten. Är så trött så jag inte ens vill prata ^^ och inget kaffe finns det heller.. Men det blir iallafall te snart.
Och äta upp vilmas yoghurt. Hon ville inte ha det till frukost, inte gröt eller macka heller "nej tack" får man när man frågar henne om frukost. Vad hon ville ha till frukost? äpple. Så nu sitter hon och kollar på bamse för tusende gången och äter äpple.. Det är ju dumt att äta ordentligt tydligen. Men hon är som mig, kan inte äta frukost på morgonen.. knasfia..

bloglovin funkar inte för mig på den här datorn? why but why?

mamma väntar på paket idag.. en spindel. en till! det räcker tydligen inte med husspindlar som är stora som fan och dom hon redan har i alla lådor.. nä hon ska ha fler tydligen. spännande! :/

Vilma stirrar in i skärmen och ler världens leende just nu, spännan de med TAPPIIISSS!!!!


Fick ett infall..

och kikade in på stinalees blogg.. och vad ser jag? jo hon har HÄRMAT MIG! :O ni vet i samma veva som jag köpte det vita lacket så köpte jag nr 187 också, det beiga.. Och hon har nu ocks köpt det och använder det. Fan vad läckert, en storbloggare härmar mig! okej okej jag fattar, hon har inte läst min blogg och hon har inte härmat mig men ändå.. jag var före henne ;P
Har förövrigt beiga naglar nu.. orkade inte engagera mig i något mer avancerat än så.

Vilma kissade nyss på pallen också, kul tjej.

inte äter hon gröten heller, eller jo hon äter men imellanåt geggar hon med skeden mellan benen (hon har byxor på sig tack och lov) men jag menar, wtf?! sked mellan benen?? hallaaaa! vad göör hon? varför vill man ha gröt mellan benen?
Jag har hört att mild naturell yoghurt funkar bra som svalka mot svamp.. Men risgrynsgröt? och hon har ju inte svamp heller liksom.. nej jag vet inte hur hon tänkte nu faktiskt..

Risgrynsgröten hon geggar i skrevet är förövrigt risgrynsgröt med äpple, kanel och massor av socker i. Skitgott och jäkligt onyttigt. Man måste få lyxa till det ibland. Och jag menar, det är ju faktiskt äpple i.. så lite nyttigt äre väl ändå? ;)


ni som vill se bilder på barnet..

testa den här länken om ni hamnar i ett fotoalbum på fejjan...


3 märken!

Vilma har precis hållt mig sällskap på toaletten samt hjälpt mig att fixa tvätten, hon la in all tvätt i maskinen själv och satte igång den helt själv med (med lite vägledning från mig då såklart).
Sen höll jag henne sällskap medans hon gjorde diverse saker på pottan, och om vi säger såhär. Hon fick rätt till hela tre klistermärken efter det pottbesöket *skratt* shit vad ni bryr er eller hur ;)

Nu är barnlåset på tvättmaskinen påsatt och dörren igendragen så hon inte ska pilla mer på maskinen fören det är dags att hänga tvätt. Vilket ska göras ute i sooolen! :D

dags för en videoblogg snart också tror jag.. jag vet att ni saknar min rassliga röst och mitt flottiga livehår..


Underbar morgon :D

Har 4 bamsefilmer på datorn, och 2 my little pony.. Vilma vaknade klockan 7 och sa "film?!"
Jag svarade "SJÄLVKLART!" medans jag tänkte, fan vad nice jag får sova ännu meeer :D

Slängde på en bamsefilm, hon älskar ju bamse.. som enligt henne heter "tappis".. katten jansson, vargen, skalman, lilleskutt och farmor säger hon ordentligt men bamse ska tydligen heta tappis och inget annat..
I alla fall, jag slängde på filmen, somnade om.. blev väckt efter en halvtimme-45 minuter ungefär när filmen var slut och slängde på en till bamsefilm och somnade om..

När den var slut väckte hon mig och tyckte att hon ville se mer film. Vem är jag att dömma liksom, vill hon se film så SJÄLVKLART ska hon få se film (iallafall om det handlar om mer sömn för min del i samma veva, right? ;))

Så jag slängede på my little pony.. Första gången Vilma såg My little pony.. hennes åsikt? Den söög big time. Så då klev vi upp och gjorde iordning varma mackor (chiabatta, chorizopålägg och ost) och skogsbärste med honung och mjölk :D

Så nu sitter vi här mätta båda två. En med blöja och en utan. Vilma är den utan.. Pottan står framme och klistermärkena ligger redo :P


foppis

föresten, hittadae ett par skitsöta rosa foppisar på "NYA pulsen" idag.. 59 kronor.. mellan 23-29.. YES tänkte jag, vilma har ju 23 så jag kastade mig på korgen och letade.. okej inte så brutalt men jag kollade iallafall.. det minsta jag hittade var 26.. men fröken behagade ju inte att prova dom heller så det fick vara. men i sommar SKA hon ha foppisar. och matcha sin morsa.


tja peepz..

gissa vad jag gjorde mitt i toy story filmen? jo somnade, självklart.. så nu har jag sovit typ 1½ timme till, kunde inte hålla mig vaken. Ni hör ju hur illa det är med mig och min trötthet.

Övervägde att göra varma mackor meeen kom på att jag inte orkar.. är supertrött. tänkte slänga igång en film sen överväger jag att somna igen.. efter filmen förhoppningsvis.. eller så blir det ljudbok.. det kan ju liksom inte gå fel då right? :D

imorgon ska vi ut och cykla igen.. eller ja vilma ska cykla.. om det inte spöregnar då förstås..

Hon ligger föresten bredvid mig och latar sig, hon somnade efter mig.. tror hon gillade toy story mer än skönheten och odjuret.. kan jag förstå.. mrs potts är helt klart läskig.


cykla och rita..

Jepp nu medans jag diskat har vilmat ritat, när jag sen gick ut och tog en nypa luft cyklade hon på trehjulingen. Vilken kicka man har, hon tog på sig byssorna alldeles själv också. och så har vi pottat idag med och fått ett klistermärke :D
Nu har hon precis borstat tänderna och vi ligger i sängen och kollar på skönheten och odjuret på datorn medans jag sitter med lappen i knät och bloggar. vilken tönt jag är va ;P tänkte bara upplysa er om våran dag liksom innan jag myser vidare med min lilla fröjd :D

Jag kom förövrigt på att jag hade en kopp kaffe kvar sen igårkväll. Lycka!


alltså..

hur mycket sömn kan en människa behööva egentligen?
Sen igår har jag sovit ungefär 10 timmar. Vet ni vad Josefine fortfarande är? Jo det är sant, jag är trött! IGEN!
Helt jäkla unbelievable! Jag är som en jäkla 15åring som kan sova dygnet runt, vad är det för fel på mig? jag är JÄMT trött. Okej nu har jag mens också, blodbrist och sånt kanske men ändå. Jag sover ju jämt tycker jag. Frustrerande eftersom jag ändå alltid är trött. Kan någon klandra mig för att jag hinkar i mig kaffe egentligen? tror inte det..

Bröt nageln inne på affären gjorde jag också.. Jäkla skitkorg som attackerade mig när jag skulle ta mjölk. Långfingret på högerhanden denna gång, första högernageln som rykt. Men det var bara ena hörnet, så det syns knappt nu när jag filat till den.

Kaffet är slut föresten. Helt tomt.. Ni begriper min sorg va? glömde köpa det på affären idag med. Jag lider!

Dags för nytt lack på naglarna också.. vet inte riktigt vad jag ska hitta på den här gången.. långrandiga kanske.. undra vad för färger då.. jaja ni får väl se när jag orkat pyssla ihop något fint.

Vilm a sitter på pottan och leker med mina mini-lack nu också. Tack och lov vet hon inte hur man får upp locken. Det är en himla tur det. annars hade vårt trägolv inte mått så bra.


Promenad..

Japp nu har vi vart på promenad i skogen och vart och handlat.
Värsta mysigt och sådär. Sen tog vi bussen hem.

Precis käkat en varsin rice ´n´ go. Vilma sitter på huk framför ytterdörren.. gissa vad hon göör..

Vi såg föresten MASSOR av tussilagos..

Det där var bara två av mååånga.. Gav vilma en.. hon pillade isär den, kollade på mig och sa "sönder" sen började hon äta lite på det gula. Det var tydligen inte gott för hon slängde den trasiga blomman strax därefter..

Såhär såg det föresten ut när jag vände lekbacken upp och ner så jag skulle få sova en stund

jäkligt tjusigt va?
Givetvis fick jag ju plocka upp allt efter mig när jag vaknade och vilma fortfarande sov.. Så blir det ju när man stökar till, man måste ta reda på det.


Hah!

Ni kan aldrig gissa vad jag gjort dom senaste två timmarna? Jorå soovit :D vilma med för den deleln. hon sover nu också. kärlek ;) så nu ska jag smyga på toa medan hon fortfarande sover. laters!


klockan är 10.00

och jag är värdelöst trött.. alltså så trött så ögonen går i kors och om jag lutade mig över bordet nu när jag sitter här skulle jag somna på fem och en halv sekund, max. Och jag kan inte göra något åt saken heller.

Vilma vägrar kolla på bamse så jag får sova 20 minuter, kaffet är slut och någon energidryck har jag inte.
Det här är pest och pina, för jag vill veerkligen sova!

nu har jag gjort alla morgonsysslor iallafall, if you know what i mean ;)

tror jag tänker hälla ut hela lekbacken på golvet och sen lägga mig och tjuvsova tills hon hoppar på mig..
ja.. så får det bli..


Sämre än sämsta vristen.

Alltså, min vrist hade ju blivit bättre.. Tills den blev sämre igen.. Nu när jag jobbade hoppade och skuttade och sprang jag ju mellan bilar och grejer, lycklig som jag är hela tiden.. Det gillade inte min vrist. Imorse vaknade jag med DEN smärtan.

Förövrigt vaknade jag inte av min dotter strax innan åtta. Nope jag vaknar av att Vilmas pappa messade, vill ni veta vad det stod?
okej here we go men strök lite saker som blir alldeles för personligt.. jag är ju inte elak, bara trött på dessa mess "Vill kolla in i dina ögon och säga att jag älskar dig, vill rymma bort med dig, vill känna lukten av ditt hår. Mitt hjärta tillhör dig och det kommer det alltid göra."

Allts.. han hade skärpt sig. ett tag.. Men i princip har det låtit likadant ända sen han flyttade till sin donna i s-vall han dumpade mig för... Tydligen är hon inget vilddjur i sängen...

Helt seriöst, vad fan?! hur kan man vara sambo med någon samtidigt som man skriver till ditt ex, under alla dom månaderna man är sambo, att det bara är henne han vill ha? För uppenbarligen är det juj inte så. Då hade han dumpad bruden, gått i terapi i 6 månader och under tiden flyttat 40 mil och bott själv 6 månader SEN börjat fundera på att få tillbaka mig.

Jag förstår mig inte på karlar.. och tjejer som är gay är oftast för pojkiga.. vill jag ha en tjej så vill jag ha en tjej.. men inte ens rediga tjejer hittar jag.. inte pojkar heller.. Fan alltså.. Jag får gå i celibat, ofrivilligt :(

Har fortfarande inte bajsat föresten...


överdrivet öppen..

japp precis det kommer jag vara nu, äckelvarning för er känsliga..

Till saken, här sitter jag, astrött efter en studsande dag och är jäkligt skitnödig.. jo det är helt sant. Och vet ni? jag ORKAR INTE gå och bajsa... .. . eeh jo det är faktiskt sant och jo jag skriver faktiskt om min bajsork mitt på nätet bara sådär ändå. OMG! Och jag är tjej! och erkänner att jag liksom blir bajsnödig till och från. Världen gick inte under, för er som undrar ;)

Men helt seriöst nu, finns det någon som känner igen sig? Har ni nån gång vart så fruktansvärt jäkla trött att ni inte orkat gå och skita? Det är så himla frustrerande.. men palla?! NEJ! det får vänta till imorgon..
Gissa vad jag kommer göra imorgon bitti medans Den Lilla äter frukost?! Hahaha. Fundera på det ni!

Btw kolla in mojjes album på fejjan, med min lillskit-. Tokmånga bilder på lillflisan, ni hittar henne genom min fejja. Josefine östgård för er som inte visste det. Adda mig på fejjan vetja, har liksom inga kompisar, så jag vill ha mina läsare där iallafall.. (alla 12)..

Nu ska jag gå och sova, skitnödig.. Fast först ska jag lyssna på fireflies i mobilen. Som förövrigt är as-seg. Jag lovar att det inte finns någon segare mobil än min. Inte fungerar det att fylla inkorgen eller utkorgen med mer än 10 meddelanden heller. Funkar inte ens fast man uppdaterar mjukvaran. HALLA?! JÄLA SKITGREJER LISSOM!
Mankan skriva en mening, springa ett varv runt huset och SEN har hela meningen kommit upp på skärmen. Oftast med fel ord också eftersom mitt T9 är muppigt med. Skulle skriva ordet "sen" idag när jag messade med morsan. Vet ni vad det kom upp för ord som första förslag? Penis?! eh.. jag skriver ALDRIG ordet penis eftersom det är det fulaste ordet för det manliga könsorganet. Föredrar köttklubba framför penis liksom.

Nu blev det många sidospår. God natt peepz


PEZ!!

Snurrade runt i bloggar, kikade in på en tjej som komenterat min blogg. (ni hittar henne HÄR!)
Och såg hennes påskägg. Med PEZ i! Fan vad sugen jag blev på pez nu. Jag ÄLSKAR pez! Typ nästan mer än vad jag älskar kaffe, jag lovar. ASGOTT JUUH!

Btw, idag fick jag frågan "Du är från Dalarna va?" ... Eeeh, Näeh! GÄVLE vaffan, Gävle i tell you!
"Äh samma sak ju"
Då såg jag ut såhär: ? och sa något i stil med "......?!"

förövrigt är jag redan skadad, är nästan påväg att säga "och ha en bra dag!" när jag slutar prata med folk.. För ja jag är så jäkla trevlig.
Precis såhär säger jag när jag delar ut enirokatalogen: "Nya gula sidorna, med kartor och kuponger! Ha en bra dag"
Alternativt: "Nya gula sidorna, med kartor och kuponger! Ja det är helt gratis! Varssegó och ha en bra dag"
Ibland slänger jag dock in en: "jo men ta den andra också jag vill bli av med den, gör vad du vill med den, ge den till någon du känner eller släng den, jag skiter i vilket."
Och vid tillfälle kommer det även ett "SJÄLVKLART KAN DU FÅ FLERA!!!"

Och alltid "Ha en bra dag" i slutet. För jag är astrevlig IRL, jag lovar.
Hyperglad oftast med. Därför passar jag i gult liksom. Jag är som en egen liten strålande sol liksom. Glädjespridaren Jossan.


massor av bilder!

Mest på lillflickan men även mig i gul overall eftersom jag vet hur mycket ni älskade det. Det vattnas i era munnar and you know it!


(Vem vill iINTE ha en katalog av mig??)


(mojje efter jobbet)


(undertecknad efter jobbet)


(tillängnad Emma, klicka upp och kolla noga bakom trädet så förstår du varför baby)


(undertecknads barn kollar ankor i väsby)


(undertecknads barn väntar på pendeln hem)


(dito)


(what can i say, hon är perfekt som sin mormor)

wuhu



Åh jag ÄLSKAR ER!!

Två nya kommentarer när jag kom hem efter jobbet! Fan vad glad jag blev då, ni gjorde min dag :D
Helt ärligt alltså!

Nu är jag hemma igen, efter jobb och hämtat dottern och lite hångel. Inte med mojje dock, lite otrogen sådär men det var okej för hon såg på.

Det kommer upp mer bilder så fort dom kommit in i datorn, promise.

På återseende.
(mensmonstret)


Morrn

Så seg idag. Ska ta bussen som går 9:42.. med andra ord ska jag vara klädd och fixad utanför dörren absolut senast 9:32 och jag måste duscha och leta på varma kläder till idag. Lite stressad kanske, Jaa!

Kanske hur förkyld som helst fortfarande. Och tandvärk och mensvärk. Fan vilken underbar dag detta kommer bli ;)

Men jag är positiv, vaffan jag är världens bästa eniroutdelare. Woho!

Puuuss


Bildbomb

Kom inte och påstå att jag inte kan göra en gul overall as-sexig!


(kom ihåg allt är klickbart)

Efter jobbet fick vi skjuts hem till malin och väl där var middagen serverad,värsta romantiskt med levande ljus och vin!



Hemma från jobbet!

Fatta hur KUL jag haft det idag :P Överentusiastisk kanske men vaffan det är ett jobb och jag är full med överskottsenergi så :D ska ladda upp bilderna nu så blir det allmän förnedring sen :D hah fan vad snygg jag är i gult, so my color ;P Eller ska vi säga "Sooo Jossan-style" ;P

Och för er som INTE åkte förbi sickla och fick en katalog av mig säger jag bara: SYND FÖR ER! HA!
Men jag är i barkaby imorgon så ni har chans då med ;P


Hemma hemma hemma

Nu är vi hemma boys and girls.. Fatta hur BESVIKEN jag är på er!!
Jag tänkte strejka.. inga fler inlägg till imorgon! MINST!!
Inte en ända kommentar idag, inte EN ÄNDA!

Skit på er :O

puuusss :D


Äntligen har jag fått pussa och krama på v...

Äntligen har jag fått pussa och krama på världens bästa dotter. Har fikat med världens bästa emma. Och nu sitter vi på tåget hem till stockholm igen. Puss



Nu sitter man på tåget då. Tur för mig...

Nu sitter man på tåget då. Tur för mig att jag tog den tidigare pendeln, skiten var ju sen som vanligt. Anländer 13.30 i gävle om det inte blir sent också ;) puss på er



Nu sitter man på tåget då. Tur för mig...

Nu sitter man på tåget då. Tur för mig att jag tog den tidigare pendeln, skiten var ju sen som vanligt. Anländer 13.30 i gävle om det inte blir sent också ;) puss på er



Nu drar jag mig mot tåget.

skriver upp nummret till bloggningen nu också så jag inte glömmer det ;) puuuusss f*ckers :D


Morrn.

Idag kommer ni få mobilbloggar dom gånger jag kommer på det eftersom jag åker 10.26 med bussen till tuben och tåget och kommer hem typ vid 20 tiden ikväll. Men jag ska försöka minnas att mobilblogga och så vill jag ha MASSOR av kommentarer att godkänna ikväll :D
Lite får ni ju kämpa för att göra mig glad ;)

lyssnar på vakna med the voice, har precis hoppat ur duschen och dricker kaffet jag slängde igång innan duschen.


Fan vad skönt det är..

att få saker ordnade!

Imorgon hämtar jag vilma vilket är underbart, sen på lördag och söndag har jag fått barnvakt medans jag jobbar, ilket suger lite, inte det med jobbandet men att vara ifrån henne när hon precis kommit hem liksom.

Men nu är allt löst iallafall :D

Åker härifrån 10:26 imorgon från dymmelkärrsvägen och 15 kommer jag få pussa och krama mig älskling igen ♥
-----

Förövrigt har jag suttit och spelat bejeweled i oändlighet nu.. gjort det och ätit mackor.. och lyssnat på ljudbok. Förvånade ni blev va? pöh inte mycket gissar jag ;P Nu är det vampires diaries igen, andra ggn jag lyssnar på den serien. ASBRA!  :P jag är besatt av vampyrserier.. åh så bra dom är.

Snacka att jag skulle fria på stört om någon köpt twilightböckerna till mig btw.. tror jag sagt det förr men det är fan helt sant. Jag skulle smälta där och då :P

Ska strax lägga fram kläder till imorgon, alltid bra att vara redo! ;)

Om ni åker runt i sickla på lördag kommer ni kanske se folk i pippigula overaller,, en av dom är jag.. haha..

puuusss


John mayer @ spotify

Seriöst, ni som har har spotify har väl hört reklamen med denna karl med världens sexigaste röst!?
John Mayer – Who Says Denna låt är i bakgrunden iallafall..
När jag hör hans röst rycker det i livmodern alltså! fy fan vilken röst karln har..

Jag tror jag behöver närhet oh lite kärlek....


Åååh..

Jag har pms eller något, för jag sitter nästan med gråten i halsen när jag tänker på hur äckliga mina halsmandlar är.
Jag känner att det är något i den ena, försökte pilla ut det MEN lyckades göra så skiten började störtblöda istället *oops*. Så nu har jag en irriterande grej i min halsmandel, den blöder och här sitter jag och bara vill skära ut hela skiten! Det gör såå ont att svälja och så är den där grejen där i ivägen också så det känns jättekonstigt när man sväljer. Fatta hur extremt gropiga mina halsmandar är. Det är jätteäckligt *känner tårarna svider bakom ögonlocket*..
Kan ingen bara skära ut dom åt mig? eller ge mig tips på hur jag lättast petar ut grejerna ur mandeln? helst utan blodspill...

Jag luktar bajs i munnen förövrigt, dom där grejerna i mandeln och varet från bihålorna ger den effekten. Jag går just nu runt med en tandborste i munnen hela tiden.. Gör det någon skillnad? NEJ!!! :(
Jag hatar att vara sjuk...

Okej nu ska jag sluta klaga jag lovar..

Update: Nu vet jag varför jag är på kasst humör, jag har ju inte ätit något idag! bara druckit kaffe *slår sig själv i pannan* daah :P


Kul!

Just nu skiner solen, det är inte varmt och det blåser men det är iallafall sol, så jag är nöjd liksom. MEN inatt och imorgon ska det regna. Sen ska det bli kasst väder lördag och söndag med, inget regn påstår dom men vi får väl se hur det blir med det. Det roliga är att jag ska jobba UTE i det dåliga vädret i helgen. KUL! Nej inte direkt.
Kommer frysa min söta lilla röv av mig.


Hänga tvätt.

Finns det nå skönare än att stå ute i solen, hänga tvätt och dricka kaffe? finns det?! sku inte tro så! Eller jo kanske att sova i en renbäddad säng som jag gjorde inatt. Åh njuter av allt nu tror jag.. jaja får man inge sex får man ju liksom njuta av de mindre sköna sakerna i livet ;P

Lyssnar på stephen ynch just nu. Vilken underbar kille haha, störtskön.

Vivelvinden jossan nu på dagen:


Dusch sen ser jag haha..


Väckning..

Visst är det underbart när man är sjuk, lagt sig rätt sent och vet att man kan sova ut morgonen efter och så blir man väckt av ett ex som vill tjaffsa? helt underbart.

Tandvärk har jag med, värre idag. Dumma visdomstand.

Kaffet står iallafall och bubblar i perkulatorn så jag ska väl inte vara alltför deppad. Solen skiner också och det blir jag lycklig av. Underbara sol ♥

God morgon föresten, eller förmiddag.
8 vaknade jag första gången. Andra gången tio.. då gav jag upp.

Ska ta en kopp kaffe nu, sätta mig i solen och njuta lite sen blir det att hänga tvätt och hugga ved. Trist dock att man inte har några handskar till det jobbet, det skulle vara toppen iom naglarna. Vet ni hur svårt det är att hugga ved och inte bryta naglarna samtidigt? Jättesvårt!


videoblogg

lovade ju att ni skulle få en vlog idag med..




Att ärva saker..

Jag tänkte precis på en sak..
Om någon av ens gamla släktingar har en sak man vääldigt gärna skulle vilja ärva när dom dör, kan man säga det till dom då innan dom dör så dom vet?
Alltså, nu pratar vi inte om något typ asdyrt som dom kanske skulle sälja innan dom dör eller så utan något rätt vardagligt för dom som sällan används och sådär men dom haft vääldigt länge *skratt*
Vet ju inte vem som läser här haha så jag kan ju inte direkt skriva ut vad det handlar om och vems det är hahaha..

Men är det rätt elelr fel, att nämna det lite i förbifarten?
typ "den vill jag ha när du dör..." och peka...


Var.. ning för känsliga..

Som ni kanske minns så har jag bihåleinflamation. Det smakar och luktar alltså var vad jag än luktar eller smakar på. Och hela tiden där emellan. Just nu smakar det verkligen så illa att jag MÅR illa. För allt var i svalget sväljer jag ju. HAHA fan vad äcklig info .. Men nu vet ni. Vill ju inte harkla upp det och ha massa äckligt var I munnen direkt. Bläääh!

Det typ blänker om vårat golv btw.. Så jäkla mycket har jag skrubbat idag haha. Har vart som en söt liten städvirvelvind med yrsel och trasig fot :D SUPERKOMBO!
Allt är tack vare mitt älskade älskade kaffe.


Så var man färdig med städandet. Tvätten h...

Så var man färdig med städandet. Tvätten hänger på tork. Mattorna är vädrade och jag har bäddat rent i sängen. Jag är så hemmafruig! Puss



Testar att mobilblogga bara.. Höh..

Testar att mobilblogga bara.. Höh..



♥♥ Bilder på min ögonsten ♥♥



Bilder från förrförra fredagen när Vilma åkte till far sin.
Åh så jag saknar henne!

Visst har jag världens sötaste 2åring? ;)


Gobitar :D

Tack för att ni visar att ni läser ;P


Halva dagen har gått till att vara uttråkad och göra naglar. Har slängt över bilder på några av alla naglar jag fixat på mig själv såå tänkte visa er dom ;)

Dom jag gjorde direkt efter godisnaglarna som tillslut såg ut som norska flaggan:


Sen dom jag gjorde i förrgår kväll:

(på den vänstra handens långfinger hade jag rosa bakgrund och ett rött streck höhö)

Dom jag gjorde igår efter att ha gjort franskt på malin:

Bling bling! ;P

Oooch dagens nya som jag nog ska ha iallafall till i helgen nu haha

Snygga va?! :D rätt nöjd, visst inte perfekta meeen vad tusan det är gjort på mig själv och jag är inte något proffs så ;)

Nu ska jag bara sänga på ett lager topcoat och låta det torka sen ska jag stääääda :D och hänga tvätt :D tänkte låta tvätten torka ute, det är molnigt men rätt ljust ändå så det lär väl funka va?

Och dammsuga, och kolla om jag kan pilla bort dom där grejerna på fönstrena och sådär.. japp så får det bli.
Det kommer en videoblogg efter det om ni vill :D

puss


inflamerad visdomstand.

Japp det är precis vad jag har just nu. Min visdomstand (som är halvt uppe och har vart sen Vilma föddes för över två år sen) har gått och blivit inflamerad på baksidan vid tandköttet, ni kan inte ana hur ont jag har, drar mig för att prata alltså för det gör ONT! Helt jäkla otroligt att den ska börja krångla ni också! Men jag är inte bitter ;)

Förövrigt sov jag som en stock inatt. Men är fortfarande trött och himla snurrig i huvudet.

Hör fågelkvitter utanför.. Gulligt.

Nu blir det att slänga på en kanna kaffe.

Puss!


föölj miiig

bloglovin
kom igen, följ den här otroligt asbra bloggen och tipsa folk om mig.. hahahaha jag är uttråkad just nu, märks det?
Klicka på den runda rosa grejen med ett vitt plus i ;P


kom igen..

Komentera.. kom igen.. säg nått, massa läsare men har ingen aning vilka ni är.. säg något, snälla?


videoblogg :D



hahahaha

mojje blev arg på jossan.. jossan fick byta bort ponny.. så nu är hon ingen ponny mer :D


Heey f*ckers..

Nu har min kissemiss Mojje åkt hem och jag sitter här och knarkar kaffe och kiss.
Ja alltså bandet kiss..

Jag tror jag ska göra en videoblogg senare åt er, om ni är snälla och jag har något kul att prata om. Eller jo jag kom på några saker jag kan berätta. Helt ointressanta kanske men ni får höra om det snart hah.

ASbra låt:


Nu ska jag hänga tvätt.. puss


Stockholm Södra.

Som många av er vet, så är jag hysteriskt lättskrämd. Nu menar jag inte bara lite lättskrämd utan hysteriskt lättskrämd. Expert på att skrämma mig själv till och med.
Häromdagen, när Emma var här, skulle vi hem från söder, gick till pendelstationen (stockholm södra). Stod där och jag började skrämma upp mig själv. Ni som vart vid södra stationen vet ju att det är hål i väggarna till spårtunnlarna där bredvid.. Jag fick för mig att det var zombies som klättrade på väggarna där inne, som tänkte döda oss. (På tok för mycket skräckrullar för mig hör ni ju).

Iallafall, jag fick verkligen en redodlad panikångestattack. Kunde inte andas och hypiventilerade typ. Fy fan vad jag blev rädd och hysteriskt (STÖRT JAG VET!).

Så i Lördags när jag skulle till mariatorget övervägde jag att åka in till stockholms station och byta till tuben, men gick ändå av vid södra stationen *stolt*. Halvsprang dock igenom hela stationen med min trasiga fot (remember fallet?).
Morgonen efter gick det dock mycket bättre, jag haltade där för mig själv och tanken jag hade var "HA! Nu är det solljus här inne så dom kan inte ta mig!" Ni som vart där vet ju att det är hål i taket liksom. Hur stört och absurt är inte det egentligen? att tänka sånna saker. Ni hör ju hur knasig jag är men det är så mitt huvud funkar.

Erkänn att ni blir värsta beskyddande och vill krama om mig nu va?
(egentligen vet jag att ni ligger och rullar på golvet av skratt men det bjuder jag på)

Jag är som jag är :D

Puusss


Hallå hallå..

Vart på sjukhuset halva förmiddagen. Vaknade kvart i 8 idag. Pigg som en nötkärna *not*

Oroa er inte, det var inte jag som krävde sjukhusbesök. Det var Malin som skulle ta bort sitt gips haha.
Hon bjussade på pressbyrånfrulle också. Mums sörrö.

Jag fick hennes kryckor också, eller vi tog en var. Vet ni varför? Hon tänkte lämna tillbaka dom men sköterskan berättade att dom SLÄNGER alla kryckor dom får tillbaka!! SLÄNGER! Och sjukhusen klagar på att dom inte har pengar, no shit?! Om man slänger kryckor efter en patient får dom fan skylla sig själv, lär ju kosta massor att köpa nya sånn hela tiden för att sen slänga dom kryckorna dom får tillbaka! Idiots!

Malin pratar i mobilen för tillfälle, mobilkåt japp.

Behöver en barnvakt till lördag söndag 11-16 också föresten. Kan få jobba då OM jag hittar barnvakt. Men jag känner ju ingen som kan vara barnvakt :( jag som kan tjäna pengar i helgen och allt! :(
Frågade Tommy men det gick inte för han ska rensa ur och städa hans avlidna fars lägenhet. osis och fan!

Nu ska jag skriva om södra stationen.. puuuusss så länge


röda naglar..

'Har föresten bytt nagelfärg idag också, det var på tiden. Nu har jag röda naglar med rosa streck, ni får bild imorgon puuuussss och god natt


jäkla SKIT..

hade precis skrivit ett aslångt inlägg om mig och södra stationen, så FÖRSVINNER TEXTEN när jag skulle publicera den. Så nu får ni vänta till imorgon innan jag förklarar för er. sorry, det är blogg.ses fel!


jag vet..

Ni har saknat mina uppdateringar idag. Jag är inte ledsen alls dock för jag är jättesjuk och förtjänar lite vila. Det är precis vad jag gjort hela dagen också, vilat. Kollat på filmer och sovit mellan varven.
My sisters keeper.. asbra film. Gud så jag grät!
The imaginarium of doctor parnassus.. knasig film.. men rätt bra också. As-söt tjej med i den filmen! henne vill jag göra barnförbjudna saker med!  haha

Jossan snor en lista av kissie också, i brist på annat.. Senare ska jag berätta min relation till södra staionen i sthlm..

Bästa veckodagen: Fredag, då kommer vilma hem ♥

Humör: Jofan ett par groggar pårehärså..

Favoritgodis: öh.. ööhh.. choklad..? eller .. surt.. eller.. frukt :D

Är det nåt du absolut inte äter:  bruna böner! Bläää

Kläder just nu: myströja, mysbyxor och linne.. linnet över myströjan.. haha.. nej, okej under.. osså trosor..

Musik just nu: Voices in my head av stephen lynch.. precis så känner jag mig just nu..

Favoritsaft : f*tt.. hahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahha

Dagens längtan: Bli frisk.. Mentalt och fysiskt.. *fnittrar hysteriskt*.. eller nej.. en pojke eller flicka att gosa med

Hur många kuddar sover du med: 6 just nu, mamma har fått låna den 7e

Spelar du nåt instrument: hade jag vart kille hade det väl blivit att jag flöjtat mycket. Nu spelar jag mest spindelharpa, gills det?

Dagens frisyr: ovårdat.. hallå jag är sjuk!

Kommer du ihåg din första kärlek: japp..

Har du några homosexuella vänner: asså.. inte vad jag vet? skittrist ! :D mer homos åt folket :D

Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Givetvis gör jag det.

Ser du på kärleken som ett misstag: Ja, nej och kanske..

Bio eller promenad: Promenad med dig ♥ ;) mitt nummer kan du få av Emma

Dagens borde: sluta dra in snoret och snyta mig istället

Dagens fundering: Varför mammor frågar om smakråd när dom ändå bara ignorerar det man säger :O

Snarkar du? Det beror på vem du frågar. Frågar du mig så nej, frågar du andra så japp ibland, pratar i sömnen gör jag med.

Rädd för insekter? Mm.. vissa av dom iaf.. typ sånadär äckliga malar som flaxar runt och ser blodhungriga ut. Dom ger bergis köttsår efter sina tuggor :/

Det här är jag bra på: Prata.. och sjunger la halvbra också.

Vad vill du jobba som? Din knähund.

Chips eller Godis? Salt & vinägerchips!!! MUMS!

Skriver du dagbok? Det går i vågor.

Har du tatuerat eller piercat dig? Var nånstans? Japp.. Två tatueringar.. piercingar .. inte för tillfället direkt.. näsan om det räknas.. osså självklart hål i hörapparaterna.

Hur många syskon har du? Två bröder (och två systrar.. Fast systrarna är liksom inte riktigt biologiska systrar.. men.. ibland hör man liksom ihop ändå..) Men dom bröderna bor i sandviken, det är ju lite småpinsamt (Johannes jag vet att du läser, skojar bara, älskar dig :D)

Är du rädd för blod? Näe.. det är ju inte som att jag är rädd att blod ska hoppa upp och bita mig (som malarna) men det kan göra mig blek. Värre är det med orsakerna till att man ser blod.

Anser du att du är stark? HA!

Röker du? Det är en definitionsfråga..

Snusar du? Inte som vanligast men det händer.

Använder du knark? Bara utskrivet av läkare, då finns det ju en anledning till det, men inte köper jag av mohammad falafel i alby centrum iallafall.

Kaffe eller te? Kaffe kaffe kaffe kaffe kaffe *mantrat som hörs i huvudet när jag vaknar*

London eller Paris: Jag skulle nog vilja påstå Paris. Alltid velat åka till spanien liksom. (jag vet att det ligger i frankrike men jag gillar ironi.. :D)

Favoritfärg: typ.. lite olika..

Född: På ett operationsbord någonstans på Gävle sjukhus. Fort gick det! 16 dagar över tiden dock, trött tjej ;)

Nationalitet: Beror väl på alltså.. Lite av en definitonsfråga med. Jag är ju liksom svenne.. Men min mormor var finne, min morfar halvnorsk och halv österikare.. så morsan är ju inte svenne alls egentligen.. och pappa, tja han är svensk.. han gillar sin nubbe han......

 

typ.



SEN rummis!

Jag vill inte låta bitter eller så, men om man bor ihop med någon, bör man inte visa lite resepkt då? Det är söndagnatt, klockan är 10 i 2 och NU kom tysken hem.. NU! en söndagnatt! inte helt okej i mina ögon faktiskt...


Julie & Julia

Se filmen! Iallafall om ni nu gillar bloggar och mat ^^

Och tack du som uppfann alvedon.


Förkyld..

Mm det kan man verkligen påstå att jag är. och bulan i bakhuvudet växer. Och jag är sjuukt snorig. och nyser och hostar, prova att göra det medans du har hjärnskakning och så jäkla ont i skallen pga det. Fy tusan vad jag känner mig ynklig!



Hallå i stugan.

Hoppas allt är bra med er, själv är jag trasig.
Trappan attakerade mig igårkväll när jag skulle stressa till bussen. Gick ner för två trappsteg, tyckte jag hörde något under bron så jag vänder mig bakåt för att kolla samtidigt som jag skulle ta det sista (trodde jag) steget ner. Och vad gör jag?! Jo självklart ramlar jag, inte nog med att foten gick i tusen delar (känns det som iallafall) så small huvudet i betonggrunden på husen, bakhuvudet. Fasen så det blixtrade för ögonen. Tack och lov slog jag inte hl men den var nog enbart tack vare allt jäkla hår jag har på huvudet. Mått illa och vart yr sen dess, var tydligen rätt blev i ansiktet med. Och foten var värre när jag klev upp. Kan inte gå på den. Men VÄGRAR åka till sjukhuset. Och ja, jag är envis. Men om man åker till sjukhuset finns det alltid en risk att dom vill sticka hål på en och stjäla blod. Sånt tillåter inte Jossan om det inte är absolut nödvändigt. typ på liv eller död.

Men jag kom iallafall till mariatorget, och jag kom hem imorse, så allt är ju nästan frid och fröjd. Förutom illamåendet, yrseln och värken i foten då.

Typsikt mig liksom. Otursförföljd.

Det var btw inte första fallet jag gjorde igår. Snubblade på symaskinskartongen med och var en decimeter från att dunka ansiktet i dörrkarmen. Lyckades ta emot mig med handen i sista sekund, gjorde illa vänster handled och två fingrar istället. och så benet :P

Seen efter andra fallet när jag väl kom till busshållplatsen kom inte första bussen, den andra var 7 minuter sent så jag missade andra pendeln med. Så jag fick vänta först 37 minuter på bussen sen ytterligare 30 minuter vid pendeln.

PÅ allt det hade jag tappat tändaren i trappen när jag föll, så inte kunde jag röka under tiden heller.

Ingen kan fasen klandra mig för att jag grät imorse när jag skulle ta på skon och jag trodde jag skulle dö av smärtan :P För jag erkänner det, jag grät då. Inte lite heller. Var nära till tårar redan när jag väntade på pendeln men imorse när det blixtrade till i hela benet upp till knät så brast det.
Det var vårfloden det.

Puuuusss!


Kaffe <3

UNDERBARA UNDERBARA BÖNA! Man känner sig nästan som människa igen efter kaffe. Det är mycket bättre än både alvedon och vatten (även om vatten också är väldigt nödvändigt).

Vet ni föresten hur mycket vatten jag drack imorse när jag vaknade första gången? typ 1,5liter rätt upp och ner, inte konstigt att man mår illa då!

Alla mina batterier är urladdade också så nu sitter två par på laddning och ett par står i kö, så min mus är stendöd. Det är ju inte direkt skitkul :P

Planer idag:
Ta mig till söder, äta INDISKT !! Såå gott!!! och ta det lugnt. Ingen alkohol blire iallafall. Blä!

Vi fick föresten städhjälp till våran veranda nu på förmiddagen, våran grannes barn sopade verandan och trägången till ytterdörren.Toksöt!
Nästan så man vill fråga grannen om han vill ställa upp som spermadonator, karln är ju as-snygg och får fantastiskt söta ungar. Kan man göra det? fråga grannen alltså haha.

(nej jag är inte allvarlig, egentligen.)


Morgon.

Nu kommer dagens sanning: FY FAN!

FY fan vad fåglar kvittrar högt. Fy fan vad grus under bildäck låter högt. Fyy fan vad man inte vill ha sol vissa dagar.
Igårkväll blev det inga updates föör först var det film.
SEN kära läsare SEN satt jag och mamma och partade halva natten och jag sjöng för allt jag var värt i timmar. Min hals.. ja den mår inge bra. jag är törstig, mår illa och att knappa på tangentbordet bara dunkar i öronen. Jag är med andra ord bakis. Och går det som det brukar göra kommer jag vara såhär i tre dagar.. Det är så min kropp funkar.. Alkohol+Jossan=tredagasbakis. Pöh!

Det var förövrigt frost ute där solen inte värmt bort den än.. FROST! Det betyder kyla, störande eller vad. Jag vill ha sooommaaaaar.


Flätor.

Min kära Emma har ju gjort en inbakad fläta i sin lugg ett tag nu. Fick mig att börja med det också. Och jag säger bara en sak, flickan är SÅ inne just nu. Det är tydligen det nya heta vårmodet enligt Anna Frid på "Sofies mode".
Så Emma gumman, du borde kanske ha en modeblogg du också. ;)

Over and out


Såå..

Då har man precis ätit frukost.. lunch och en tidig middag på samma gång *skratt* korv och ägg. Är proppmätt nu!

Har nyss sytt en gardin till rummet mitt också, supertjusigt ;) Fasen så händig man är alltså!

Maskinen med sängkläder är precis färdig med så jag ska försöka slänga upp det också, ute tror jag eftersom det är så himla fint väder :D


Det kliar i min hals..

Jag gissar på att den kommer göra ont ikväll.

Föresten, när ni är ute och går med hööög musik i lurarna, när ni går då. Gör ni några snygga moves medan ni går då? typ om det kommer en såndär jäävligt bra danslåt så man känner att man inte kan stå still?
Det gör jag iallafall. Jag borde vara hysteriskt kul att kolla på medans jag är ute och går. Inte nog med movesen, jag sjunger nynnar också :P men jag har ingen aning om hur jag låter eftersom jag har så hög volym i lurarna att jag inte hör ett smack HAHAHA.

Min mamma läser min blogg förövrigt. Hon finner mina stavfel väldigt underhållande.
Joråsåatte.. Ni kommer ju aldrig få läsa om alltför mycket dumheter för då kanske jag får utegångsförbud eller nått ;) Men mamma, jag älskar dig ♥

Men i sommar då jävlar ska jag festa mig redlös på gotland ;P

Puuusss


Mörrn *norrlänska*

Vaknade med SMÄRTA i ryggen. Jag tror jag börjar bli gammal, kroppen bara lägger ner liksom :P Både axlar och ryggen bara ger upp och kolapsar.

Sitter och lyssnar på the voice. Love them ♥

Kaffet står och puttrar i perkulatorn och är strax klart.. Underbart! :D Till frulle blire ägg och korv..  Dom där korvarna görs bara av halalkött vilket är skittråkigt men när det ändå finns hemma för att mamma vill ha det så.. tja då gör det väl inte någon jättemycket större skada om jag stjäl en.
Diskriminerande egentligen, att en god korv bara levereras med halalslaktade djur. VAFFAN liksom. Vi som är helt emot halal och inte vill köpa halalslaktat kött då? Ska vi vara utan god korv för att mupparna bara måste skära halsen av levande djur?
Skittaskigt är vad det är.

Nu ska jag sluta vara sådär djup.. ÄLSKAR verkligen mina naglar nu haha. Och det syns verkligen skillnad där jag började med nageloljan och nagelbandscremen. Det är mkt tjockre där nageln växt ut sen dess :D


video..



Bredlåda..

Jepp en sån ska vi köpa, mamma och jag. Så har vi en egen liksom. Lite halvknepigt att rota igenom deras post för att hitta våran typ.

Det kommer en vlog strax med, den laddas upp nu as i wright.
Jag vet ju hur mycket ni älskar mig så jag gjorde det för er skull.

XOXO


Vitlök i massor.

Min middag idag består av pasta med vitlökssås av creme fraiche och vitlöksbaugette :D 'Såå gott. Tur att man inte bor ihop med någon man pussas med iallafall haha.

Promenaden till affären gick iallafall bättre än jag tänkt mig, men det blev tungt på slutet innan man var hemma.

Trött är jag också.. shit happens i guess :P

Tänkte sätta mig och kikar på någon kul serie sen, i brist på TV.. Saknar TVn lite.. Och badkaret saknar jag nå grymt mycket! Det är ju så skönt att sjunka ner i ett varmt bad med en bra bok i handen.


Affären..

Jag har ågren. Jag måste gå till affären. Med andra ord nästan två km bara för att handla, sen släpa hem allt igen. OCh jag vill inte!! Min rygg är halvtrasig och att bära gör det bara värre. Skulle verkligen behöva massage.

Ska försöka leta reda på en viss korv mamma prompt ville ha. underbart.

Åh jag vill verkligen verkligen inte gå 4 km för att handla mat. Vill inte!


Virvelvind..

Det är precis vad jag är just nu, en virvelvind. Fast istället för kaos lämnar jag ordning efter mig ;)
Städar och grejar för fullt. Åh vad jag älskar när det är nystädat! Då kan man slappna av lite.

Fast det är lite kvar, och det ÄR svårt att städa när man inte kan packa upp allt ordentligt. Åååh vad jag längtar till slutet av denna månad alltså. Så man får ett vardagsrum att stoppa in tv, soffa och sånt i.

Väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga kläder. Vilmas kläder. Ungen har ju läskigt många plagg till sin förfogan.


Videobloogg



*harkel, host och snörvel*

Japp precis så ligger det till. Min hals krånglar som attans, men jag känner mig inte sjuk! Bara trött, fast det beror nog mer på att jag var vaken så jäkla länge inatt med.

Vaknar för ett tag sen och inser att det är första april. Kul...

Ni ska få se mina superfina naglar strax med, gaaah vad nöjd jag blev med dom ♥ Det konstiga är att trots att jag är högerhänt blir alltid vänsterhanden den mindre fina, begriper inte hur det går ihop. Jaja jag ska ladda upp bilden på datorn alldeles strax så får ni se då.

Eller jag vet! VIDEOBLOGG! jag har ju lovar er det ett tag nu ;P


bloglovin RSS 2.0