Gjort hittills!

Slängt igång en maskin med tvätt
Vikt tvätt
Stoppat undan tvätt
Diskat
Druckit kaffe
Bäddad Vilmas säng
Fixat soffan som var bäddad för Åsa
Puffat kuddarna och vikt filtar och småfixat lite här och var
Sorterat och slängt skräppost
Pratat i telefonen och lite sådär..

Nu äre bara dammsugning och skurandet kvar typ..
Snart kommer Vilma och då ska jag pilla ut en sticka ur hennes häl och sen traska till affären och köpa lite käk till Vilma, naturdiet och blöjor.. typ ^^

Fast innan vi går dit blire nog en dusch. Shit så kvavt det ääär!!!! Jag ären riktig svett-leffe just nu *skratt*
Glamoröst och sexigt liv man lever ;)


Sovmorgon!

Underbart :D Vilma är med sin mormor oh har vart det sen igår så jag fick sova ut!! Sååå skönt! Nu är jag full med energi :D ska ta en storstädning här hemma idag tänkte jag :D
Underbart ska ni veta..

igår åkte jag, mojje och åsa till stranden.. pwahaha gick ju skitbra ska jag säga ^^^^ malin kände på vattnet.. åp vägen hem.. innan det låg vi bara och segade ungefär.. sen åkte vi till tna och käkade.. sen hem till åsa och drack kaffe och mös.
SEN!!!!!!!!!! Skulle malin dra med mig till solna.................
JA JUST DET! SOLNA!!! Från tumba! Jippi!
Pöh.. Vi var hemma skitsent.. För det vart massa krångel med pendeln och grejer.. osså kom det en knasig gubbe och snacka med oss.. fuller va han också..
Men vi kom hem tillslut iallafall :D
Slut.


God morgon sverige!

Igår var första helt blöjfria dagen för vilma, brukar ha blöja på henne när vi åker ut på äventyr men inte igår :D Vet ni vad?! det gick super! :D Inte en olycka!
Och vet ni något mer skoj?! INATT VAR FÖRSTA BLÖJFRIA NATTEN!
Vet ni hur det gick?! UTMÄRKT! :D Vilma väckte mig vid 7 och kissade pottan :D


Glömde föresten säga..

TUSEN TUSEN TACK!! För komentarerna, vet ni hur GLAD jag blev när jag såg tre nya komentarer när jag loggade in?! Hur glad som helst! Det är det som gör att man vill blogga mer ska ni veta :D massa kärlek och lycka till er! :D


Hallå hallå!

Underbart fint väder idag också.. Ni ser inte mig sitta och skratta över det inte. Men jag har haft en mysig dag iallafall. Mamma och Morgan hämtade mig och lillflisan i förmiddags för att åka till någonting någonting park.. kollad epå lite grisar får och getter och sådär. Lekte lite. Vilma brände fötterna på en stekhet leksak i parken (no surprise där inte). Sen iväg till Tumba centrum och käkade lunch på caféet vid systemet om ni nu kan tumba centrum utantill :P Vilma käkade pannkakor, och hon åt upp dom!!! TRE STYCKEN! *jossan hjular*
Jag och mamma åt bulgursallad, mamma med lax, jag med kyckling. Skippade brödet.. lite diettänk sådär..
Morgan åt köttbullar :)

På vägen hem tog vi en liten biltur i tullinge lite här och var.. när vi kom hem vid tretiden lallade vi mest runt jag och lillan. Sen vid fyratiden kröp vilma upp i sin säng och somnade .. så jag lät henne sova. Hon sov ända till sextiden.. Efter det diskade jag, och vilma hade tydligen lekt med mitt smink. Hon var kolsvart runt munnen.. jättefint sörrö. Ögonskugga.. Den ögonskuggan sitter som berg även fast man inte har primer under.. såå det bli att skrubba henne ordentligt sen. Hon är fortfarande halvgrå nämligen *skratt*

Snart kommer nog mojje, iallafall så vitt jag vet ^^

Muppen på bussbolaget har fortfarande inte hostat fram busskortet.. Fattar ni frustrationen. Tror ni hans chef är tillgänglig nu? nope.. På semester i två veckor. Kul!


God förmiddag!

Dagens frukost: Kräm och mjölk
Morgonens viktigaste: Kaffe

Men jag sov trots allt råätt bra inatt om man bortser från att jag vaknade halv fem, halv sex och halv sju. Först kissa, sen dunka på datorn så fläkten blev tyst och sista gången har jag ingen aning om varför jag vaknade.. Seeen väckte vilma mig vid halv 9 och då vare dags att kliva upp :D

Fast jag sovit länge så är jag lika trött ändå.. vette fan vad det är för fel på mig alltså :O

Försökte nyss ringa mamma men hon skulle ringa upp, satt oi telefonkö till muppen på nobina som vi skulle fått busskortet av för ungefär en månad sen.. Vi har fortfarande inte fått busskortet. Sååå nu ringer mamma för att fråga vad hans chef har för telefonnummer. Det kanske ger lite eld i baken på honom. Han lovade oss alltså kortet för en månad sen.. sen tre veckor sen.. sen två veckor och fem dagar sen ungefär.. Men det händer inget på den fronten!

Ska fråga om hon är sugen på att åka och leka i någon park någonstans med vilma och mig.. Morgan också då.. kanske ha picknick eller nått :)


justja..

Folk brukade påpeka att jag bara skulle stå ut max ett halvår i storstan.. Nivet trångsynta gävlebor ;)
Här är jag 9 månader senare och jag vill aldrig flytta härifrån!! Älskar sthlm! Så nu vet ni babes, Sthlm blir inte av med mig så länge jag får välja :D


Sådära då..

Nu har man lagt vilma och haft egentid att läsa bloggar och lyssnat på ljudbok. Tänkte ta mig tid att hojta in igen..

Vad har hänt på senaste tiden? tjaa inte så mycket vad jag kan minnas. Midsommarn spenderades i norrtälje och hade supertrevligt. Dom senaste veckorna har vilma vart hemma och vi har bara tagit det lugnt eftersom det har vart (och är) förjäkla hett ute hela tiden. Önskar mig regn mer än ni kan ana.. grönt gräs minns jag knappt hur det ser ut.. här äre bara visset trrt gräs och döda buskar. till och md träden börjar torka ut nu. Så varmt är det här. Inte coolt!!

Mest sovit hos malin hela tiden. Badat i hennes pool och suttit uppe halva nätterna och pratat med malin, åsa, annie, nattis och sådär. Haft supertrevligt ska ni veta :D

Sen har vi ju fått getingar i husväggarna. DET ska ni veta, mina kära trogn läsare, är väldigt störigt då dom är rätt aggresiva och vill gärna jäklas med en. Flyger in hela tiden om fönstrena är öppna. Men nu har jag ju iaf fått radar. Tydligen inge vidare till dom här getingbona vi har i väggarna men kan vara bra att ha för en och annan geting som tar en flygtur inomhus.

Vilma matvägrar som vanligt, eller inte riktigt som vanligt, det är värre än vanligt. Juyst nu äter hon kanske en hlv macka och tre gafflar mat totalt på en dag. Gissar på att det delvis berorpå värmen. Men kan 2½åringar ha ätstörningar? jag börjar seriöst fundera.. Hon kollar äcklat på maten, oavsett vad det är. Förutom grönsaker och frukt. En och annan fiskbulle går i men annars äre äcklade miner för fullt.

Alla som har träffat vilma vet ju förövrigt hur klantig den tösen är. Hon snubblar på mattkanter, trösklar, saker och sina egna fötter. Går in i stolpar, bord, stolar och grillar (otända ska tilläggas!). Diverse andra saker lyckas hon jämt med också som att ramla ner från stolar och sängar. Idag har hon gjort en praktvurpa (och ett otal andra mindre snubblerier givetvis).. Hon snubblade på (vad jag gissar iallafall) sig själv, ramlade med pannan RAKT IN I EN DÖRRKARM! Fatta smärtan! Bara en minut eller så efter smällen (nu anar inte vilken jävla smäll det var alltså!!!) hade hon fetingbulan i pannan som blånade medans man kollade. Viförsökte övertala henne att ha is där men det gick bara en liten stund. Ingen hjärnskakning iallafall vad det verkar. Hon mådde inte illa efter, somnade in och svimmade inte till. Verkar som vanligt förutom att hon har ont i bulan, men det är ju knappast konstigt. Tror hon small i vid ögat också för hon börjar mörkna lite under ögat.. Vet inte om det är blod från blåmärket i bulan som sjunkit ner under ögat eller något men hon är iallafall lite blå där under med.
Så just nu har hon ungefär 7 blåmärken på benen, skrapsår på båda knäna, sår efter sönderkliade myggbett och ett blått horn i pannan. Hon är ljuvlig och söt som alltid, men åh vad det hade vart underbart att ha en skadefri unge för en gångs skull. Finmotoriken äre inge fel på, men basmotoriken  (som att gå, stå och sitta!) verkar det vara allvarliga störningar på. Hon ramlar ju jämt! Skada efter syrebristen när hon föddes? kan basmotoriken bli knas men finmotoriken vara normal om det är en skada av syrebristen?
Jag är inte helt allvarlig i mina funderingar. Men man börjar ju faktiskt undra..

Min vackra underbara tokfia.. alldeles trasig :( Skuldkänslorna är på topp.. Inte mitt fel iof att hon är klantig men ja.. man är ju inte mer än mamma..


3 veckor och fyra dagar sen..

jag gjorde ett inlägg. Vad jag har gjort sen dess? levt ungefär. Har ärligt talat inte haft blogglust alls så jag har helt enkelt låtit bli att blogga. Lite prestationsångest nu men det får bli som det blir.

Har haft en toppenvecka med malin, åsa och annie. Och såklart mammas älskling.
Idag kom vilmas mormor hem också igen .. äntligen! efter 16 dagar på kollo. Allts hon jobbade medans hennes brukare var på kollo :)
Vilma var överlycklig att äntligen få träffa mormor igen :D

Ska blogga mer när vilma sover och sådär. Kom nyss hem och fått getingsprayen radar av hyresvärden så vi kanske får bukt med dom som kommer in. Ni som har mig på fejjan vet ju vilket problem vi har med getingar just nu. Hyresvärden skulle ringa anticimex åt oss också, går på hemförsäkringen tack och lov, men det kan ju dröja innan dom kommer just nu. Det är tydligen superproblem med getingar i södra sverige.. eller ja ungefär från sthlm och ner är det som värst.. Och det märks! Jäkla hetta!!!!!!


bloglovin RSS 2.0