"Vilken fin telefon du har.." :D

Tjenahejsan svejsan.
Nu har man legat på Malins soffa och sovit halva dagen *kanske världens sämsta sällskap*. Aja hon kunde ju puttat mig vaken eller nått ;)

Efter besöket där hoppade jag till affären och handlade tvättmedel, sköljmedel och bröd. Smör också. Hoppade på bussen med mobilbiljett och chaffören sa bara "vilken fin telefon" och gav mig världens smile haha.

Föresten, det ser ut som norsa flaggor på mina naglar nu, jag skulle hoppat över dom blå strecken alltså! Så ikväll blir det någonting nytt på naglarna tror jag. Ska googla lite för att få inspiration så får vi se vad det blir.

Såg ni föresten Emmas kommentar i inlägget nedan? Så bra är jag på att fixa naglar! ;P *harkel, skryt, harkel*

Köpte föresten såntdär sköljmedel som luktar när man rör sig..  Ska bli spännande att se om det funkar lika bra som jag hört ^^

På återseende!


Tjing tjingeling!

God dag på er alla :D
Har precis fixat klart mig efter duschen, sov halva dagen då jag var uppe halva natten. Tror jag somnade fyra halv fem någon gång.
Målade på en extra rand på naglarna innan jag somnade också.. en blå :P

Nu ska jag traska till Malin och pyssla om hennes naglar. Synd om henne, trasig som hon är.
Ska bara slänga på¨mig jackan och hörlurarna sen promenera iväg. 2,3km från mig enligt google maps. Halvtimmespromenad typ :)

Hade jag fattat hur man mobilbloggade skulle jag göra det, meeen jag har inte doktorerat i ämnet. Så vi hörs när vi höres :D
Puuuss


Godisnaglar..

Nu har emma åkt hem och vi fått hem tvättmaskinen. Så just nu står maskinen och går och jag kollar på twilight, och fixar naglarna. Polkagrisnaglar faktiskt :D

(klickbar)

förövrigt har jag haft en supermysig helg med Emma :D ni kan läsa mer om den på Emmas blogg :D

Om den mycket mysko men också snygga killen på tåget, som jag försökte övertala emma om att ge hennes nummer till, utan framgång. Kinkig brud ;)

Mojje var förbi en sväng igår ockå. Skitnajs att se henne igen, första ggn på evigheter. Fröken malin går förövrigt i gips nu den tokfian :P

Ehum.. ja vad ska man säga.. jag kommer nog på något mer sen. Läs emmas blogg sålänge.
Puuuss!!!


Sorry boys & girls

men jag är skitdålig på att blogga när jag har emma här. niet.. när hon är här har jag för en gångs skull ett liv och då måste jag bara ignorera er ;P förlååt.. återkommer när jag har tid och lust, ni märker när om ni har bloglovin ;P


Hallå där!

Det blev inget bloggande igårkväll. Kom hem så sent sen satt vi och yrade halva natten innan vi föll i sömn. innan vi somnade filosoferade vi dock om odödlighet och jordens slut och sånt. Vi är djupa, jag och Emma.

Igår satt jag från fem till halv nio på gävle station och läste bok och lyssnade på musik. Och drack typ en miljon latte från pressbyrån (dom har ju så jäkla goda latte där!).

Ska videoblogga sen också, om mina nya fina skoor :D


God förmiddag

Stressat halva förmiddagen. Halvstressad nu med men men lägger upp den här till er så har ni något att njuta av medan jag sitter på ett tåg och en tågstation hela dagen.
Såå om ni vill ta en fika med mig är jag på gävle station idag mellan 17-20.30 haha.



Ni märker när den bearbetats färdigt.

Puuussss


Tvättmaskinsköp och middag.

Jo nu ska ni få veta hela min spännande dag (hö hö).
Vid tolvtiden kom jag på att jag, mamma och vilma skull åka och handla mjölk och sånt i flempan. Vi segade och råkade missa första bussen vi skulle ta såå jag kom på att vi kunde åka till kungens kurva och shoppa tvättmaskin. Så det gjorde vi också.. .. Väl där får vi hjälp väldigt snabbt, mamma sa vilken vi ville ha, han kollade i datorn och jodå det skulle finnas tre sånna där. Nu börjar det roliga..
Han springer iväg ut på lagret för att kolla så det verkligen finns 3 maskiner kvar.. blir borta ett bra tag. Kommer tillbaka, säger att han vet vart en är men dom andra två har fått fötter och är på stureplan eller nått (hans ord, inte mina :P rolig rackare det där). Han springer och letar efter någon som kan hjälpa honom leta efter maskinerna varpå mamma säger att hon bara vill ha en och skiter i dom andra två (hö, hö) och ber om kaffe. Han, den artiga och serviceinriktgade människan, går och hämtar kaffe åt henne! Springer sen in på lagret, blir borta ännu längre.
Till saken är att vi kom iväg halv tre nån gång, var väl där vid tretiden. Jag skulle få över chad på middag halv sex.. Det tar förövrigt en halvtimme från kungens kurva till flempan med buss. Ni kan förstå vart jag blir lite stressad va?
Tillslut hittar han iallafall maskinerna, fyller i alla uppgifter och beställer en till hemkörning till på måndag (vi ville till imorgon men då skulle det kosta typ tusen spänn till, no way in hell liksom). Allt blev färdigt, vi går mot kassorna och mamma möter en hon känner som jobbar där.
Mamma berättar att vi ska köpa en maskin, hon säger "inte den där maskinen va?" och säger samma märke vi ska köpa. Ha ha ha! "Jo" svarar mamma.. Hon övertalar henne att byta till en annan, så vi letar efter den där hjälpsamma igen. Aja hur som haver, det slutade med att hon köpte en maskin för flera tusen mer än det var tänkt. Vi går mot kassan, så kommer en tjej springandes och säger "men du, vi kan inte leverera den på måndag, det får bli på tisdag förmiddag istället." Wuhuu! *not* Aja det fick bli så iallafall.
Vi traskar vidare till rusta och shoppar lite skurprylar (rooosaaaa :D) och går mo bussen, och ser hur åran buss åker iväg. 'Då var klockan 16.17... Nästa buss skulle gå 16.57... Det tar alltså 30 minuter för bussen till flempan, eller ja 33 för att vara exakt. Jag skulle möta Chad klockan 17.30 vid dymmelkärrsvägen, dvs en 6-7 minuter lång bussfärd från flempan till dit. Och dom bussarna är inte alltid synkade med 740 som vi åkte.. PANIK! jag visste att jag skulle bli sen så jag messar Chad och frågar vart han är och när han kommer till flempan, så jag kan möta honom där istället.
Tack och lov var han också sen.. Gick och handlade mjölk och kaffe (finally, right?!) och traskade hem. Fixade mat, käkade och drack vin. You know the drill.. So here i am, många timmar senare och såå slut i skallen så jag knappt vet vad jag heter. Ska hoppa ner i sängen nu typ. Så någon videoblogg får ni inte fören imorgon igen. Sorry läsare men såhär hektiskt kan det bli när man shoppar tvättmaskiner. Som tröst kan jag visa våra fina rosa städgrejer imorgon om ni vill haha.


förlåååt!!

Superförlåt för den dåliga uppdateringen. Här kommer videon från imorse iallafall, ska förklara varför jag inte bloggat mer sen.


Lackat naglar.

Japp har precis lackat klart mammas naglar. Gröna (för att hon älskar grönt) med en ljuslilaglittrig rand tvärs över nageln. Supersnyggt! Till och med jag blev nöjd :P

Såhär fina blev dom:

(klickbar)

Btw, depends minilack är verkligen super. Dom täcker jättebra och är alldeles lagomt lättflytande och allt. Sen har dom ju assnygga färger också. Billiga är dom ju också :D jag menar, vem vill inte köpa mängder med lack när det bara kostar 25 kronor för ett lack?! Här hemma finns det just nu 11 olika minilack, sen har jag depends mirakelkit också, ASBRA! köp! :P
Om jag fortsätter tjata om depends otroligt bra produkter, tror ni jag blir sponsrad då? ;) haha

Puuusss!


God morgon.

Fick en väldigt tilltalande sovmorgon imorse. Tack mamma! :P Men sov konstigt så nu har jag superont i nacken och axlarna. Himla onödigt.

Just nu står vilma två centimeter från min mammas ansikte och skriker "FATTA!!" :P Frågan är bara VAD hon ska fatta? :P Hon säger det inte bara en gång heller utan typ 20 gånger. Varken jag eller mor min fattar någonting alls.


Det blev..

ingen mjölk. Attans så deprimerande.
Jag är sjukt sugen på te, med mjölk i.
Vattnet här smakar btw inte lika gott som i Alby, inte alls gott faktiskt. Mer klorvatten typ. Mumsigt!

jag tror jag ska sätta mig och göra naglarna.. jo så får det bli.. så får ni se dom imorgon :P

Och ni måste verkligen lyssna på twilight. Dom böckerna som är upplästa av Llyana Kudashin på engelska alltså. Lyssna!! Eller läs dom, vilket är bättre. Har lyssna på dom engelska böckerna fyra ggr nu, alla fyra böckerna. Och dom svenska en gång. Dom är såå braaaaa! *tjatig*


mjölk.

Jag vet inte, men på något sätt glömde jag det viktigaste idag när jag handlade. Mjölk och kaffe. KAFFE! Jag GLÖMDE KAFFET! what´s wrong with me?!

För lite jord vart det också. skulle behöva typ två säckar till. Och sen skulle jag ju vilja köpa några hedera helix från ikea också.. och krukor till.. skulle vara så fiint och myysigt här hemma ju ♥

nu vet jag vad jag skulle prata om också, tvättmaskin. Det var vad jag skrivit på lappen. Jag minns bara inte VAD det var om tvättmaskin jag skulle prata om..


videoinlägg

ni märker när den är bearbetad..


hemma igen.

gjorde precis ett videoklipp, det laddas upp just nu så det kommer strax. Men självklart sa jag fel också, eller ja sa rätt först, dvs kakao men sen ändrade jag mig till cocos.. men det vaar ju kakao så.. ja nu vet ni att jag sa fel iallafall. Jag är så bra på det där med att yra :P Nu ska jag slänga potatisen i kastrullen medans videon laddar. pussen


yrar vidare

videon beatbetas fortfarande men nu märker väl när den kommer igång.


Vilma.

Måste säga att min dotter har lite konstiga drag i sitt beteende. Bland annat kan hon ställa sig och ge försiktiga och tysta slängpussar mot random möbel eller sak. Typ nu stod hon och gjorde det mot datorn. Ni måste ju hålla med mig om att det är aningens udda.
Matvägrar för det mesta gör hon också just nu. Tror inte hon ätit ordenligt en hel dag sen.. *funderar* jag har faktiskt ingen aning.. Månader sen var det i alla fall.

Imorgon SKA hon dock äta annars gråter jag, för då blir det kycklinggryta med wokgrönsaker, cocosmjölk och röd curry. Idag blir det å andra sidan fiskbullar&potatis och hon är väl som alla andra barn, älskar halvfabrikat men inte hemmagjord redig mat :P

Nej om man skulle börja plocka ihop sig lite och allt. Bussen går 12:08 från dymmelkärrsvägen. Haha japp åker ni förbi där någondag vet ni att ni är i mina trakter.

Hahaha föresten ska jag berätta om en rätt rolig sak jag gjorde häromdagen. Eller ja, jag tyckte det var roligt. Med andra ord lär ni inte förstå det roliga i det hela. Men det gör jag sen. Puuuusss


...

Om det står att det inte är tillgängligt är det för att det inte bearbetats än.. meen det kommer väl när det kommer.
Någon som vet någon bättre sida att ladda upp videor på?


God morgon mina kära vänner.

video nr 1 ligger på bearbetning at the moment, men efter duschen är den nog klar hoppas jag så då slänger jag upp den åt er :)


vad tycker ni..

ska jag börja videoblogga? haha vill ni se mig yra om ingenting i flottigt hår och myskläder då och då?


Liten lyckades..

Knocka skiten ur mig nyss när jag tog på henne en blöja hon själv bad om. Hon hoppade upp så hon dunkade i min haka. Shit vad ont det gjorde. Och nu har jag vääärldens huvudvärk, yr blev jag också. Skulle inte förvåna mig om hon lyckades ge mig en hjärnskakning haha.
Man agar ju, som vi alla vet, dom man älskar.

Dagens middag, kycklingköttbullar i brunsås och potatismos. Allt halvfabrikat. Kunde det blir nyttigare? Japp men det skiiiter vi i ;P För det var gott som fasen! jag ♥ felix pulvermos


btw..

INGEN grattade mig på namnsdagen. Eller jo mamma gjorde, efter jag påpekade det. 19 mars.. nu vet ni det också. Pöh på er! :P (jaa jag vet att det är josefina men vaffan e eller a.. nästan samma sak.. )


uhuu..

Vilma vaknade för ett tag sen, strax efter förra inlägget faktiskt. Och hon hade inte kissat i sängen :D Utan kissade på pottan när hon vaknat istället *yeey*

Just nu sitter vi här och dricker kaffe och lyssnar på put the lime in the coconut hahaha :P underbar låt! Precis som "my boobs are OK"
Vilma sitter med andra ord i mitt knä och dricker upp mitt kaffe. Som vanligt. haha
Vilma berättar att vi ska åka tåg, fast det ska vi ju inte göra fören på fredag. Tokfian min :P
Hon sitter även och räknar mina fingrar, tur jag har som har en dotter att hålla koll på fingrarna åt mig ;P

Har kommit på en jättebra grej för att få henne att sitta på pottan en stund också, måla hennes naglar! Det gjorde vi tidigare idag. Så nu har tösen lila naglar, och överläpp och lite vid ögat också, dom två sistnämnda ställena pga att hon itne väntar tills naglarna torkar innan hon kletar i ansiktet. Men jag menar, smink som smink right? ;)
Mina naglar börjar bli rätt långa nu till skillnad från Vilmas. Hon har börjat härma hennes far, dvs bita på naglarna! katastrof! När jag väl slutar så börjar hon. Inte bra.
Måste nog köpa stop&väx så hon slutar med dom fasonerna. Äckligt ju! ;P *säger hon som bet på naglarna i sisådär 20 år*

Vi var på bio i söndags föresten. Prinsessan och grodan. Skitbra! Älskar ju disney, och disneyfilmer på bio.. tja det kan ju inte bli bättre right?
vilma somnade dock 1 timme in i filmen typ. Men hon uppskattade den i alla fall.

När ska dom föresten slänga upp på "remember me" på piratbukten? Nu finns det bara en falsk grej med trailern om och om igen, tydligen.


Ååh länge sen nu..

Förlååt men jag har inte haft tid. Vi har ju flyttat och sådär. Sen har jag haft fullt upp att hålla ögonen på Vilma och försökt organiserat oss i nya stället. Bilder på stugan finns btw på facebook.

Just nu ligger vilma och sover i mormors säng, utan blöja :P Håll tummarna att hon inte kissar i sömnen haha.
Dag nr två helt utan blöja. Hittills har det gått helt okej. Fast två olyckor meeeen shit happens liksom. Det enda som man saknar nu när man ska bli blöjfri är tvättmaskin.. För det blir ju lite extratvätt :P

Funderar över jord.. Kan man köpa jord i flempan centrum? bara två km dit så om det finns ska jag gå dit och köpa jord så jag kan plantera om blommorna och sådär. Funderar om man ska köpa typ nå klätterväxter också och hänga upp i takbjälkarna, skulle väl bli mysigt? med klätterväxter på bjälkarna. I mitt huvud ser det iaf ruskigt mysigt ut.

Brasan brinner btw, det har den gjort en stund nu. Första ggn sen jag flyttade hit som jag lyckas fixat en brasa som faktiskt brinner mer än 2 minuter hahaha. Både jag och mamma verkar vara värdelösa på att få skiten att brinna bra. Eller så är det för att veden inte är tillräckligt torr, jag vet inte.

jag veet att jag hade tusen saker att skriva om men jag minns liksom inte riktigt allt:P

Någon som köpt gevalia nu alldeles nyligen? blir det supersvagt fö er med? För det lider vårt nyaste gevaliapaket av, det blir för svagt! samma blev det tydligen för mammas ex Lasse också.

MÅste springa och kissa, återkommer.


Flyttat..

Japp nu har vi flyttat, och fått internet igen också :D yeeeey!
nu bor vi i tullinge, nästan skogen om du frågar mig ;)

har världens huvudvärk så jag skriver mer imorgon, tänke bara visa att jag lever.


Min baby är hemma at last!!

Är så glaad. Min ängel och bästaste bästa Emma är här i Alby med mig och mamsen nu. Kunde det blii bättre eller? jag vet inte. Men glad är jag iallafall!

Som jag saknar mitt hjärta, min lillflisa, min Vilma <3 Hon har bergis vuxit två decimeter sen jag sist såg henne för två veckor sen! Åh jag kan börja gråta bara jag tänker på att hon äntligen är hemma igen. Som jag älskar den lilla söta rara och rätt stora och lillgamla tös.

Okej nu ska jag inte vara mer sentimental och blödig.
Jag HATAR SJ! Bara så ni vet.
Jag och Emma gick till SLinformationen iGävle och frågade "när går nästa upptåg till Upplands väsby?".
"20.30" svarade tanten, jag tappade haka och frågade istället "När går nästa vanliga tåg till sthlm då?".
"19.02" svarade hon. "okej hur mycket kostar det?" frågade jag då
"157 kronor." Tack så mkt sa jag och vände mig till Emma och sa att vi tar det då. Hon höll med. Vi väntar tills tåget kommer in, kliver på, börjar åka. Tanten kommer upp tilloss (dubbeldäckaren, klass 2 ska tilläggas) och jag frågar hur mkt det blir. "jag tar bort vad-det-nu-var så det blir 230 kronor". DÄR tappade jag hakan, fick hjärtinfarkt och nästan började hypiventilera. Tack och lov hade jag 237 kronor i plånboken, tur var det för jag hade inget bankomatkort med mig. Emma ser livrädd ut. Hon hade där emot INTE det löst. Men hon hade som tur var kortet på sig. Men jag är jäkligt förbannad på den där apan som satt i kassan. Hade inte tanten på tåget dragit av vad-det-nu-var hade det kostat 280 spänn.. så det var väl rätt gulligt ändå men hallå!? hur fan kan man lägga på SÅ fruktansvärt mkt!?!
Att inte hon i infon sa att det kostade så om man köpte innan men att det blir dyrare på tåget, det fattar jag inte.


Hahaha

Vet ni vad jag har för kläder på mig föresten nu under packningssessionen? Myskläder (inga konstigheter där) och en ASPORRIG röd nätklänning över hahaha hittade den i klädskåpet och bara måste prova den igen, och nu har jag haft den på i två timmar hahahahaha jag måste vara världens sjukaste människa, men mamma övertygade mig om att jag var jättesnygg så nu ska jag se ut såhär till jag hoppar in i duschen.. och om ni verkligen vill kan jag slänga in bild senare hahahahaha


Packar för fullt!

Är inne på tredje koppen kaffe, utan frulle. Börjar bli lite darrig men ack så effektiv! Har hunnit MASSOR på bara två timmar :D jag är kung på det här alltså :P
Nu ska jag slänga in ljudbok i mobilen sen packa lite till- in i duschen- fixa mig sen på tunnelbanan mot Gävle. Ja alltså, tuben går ju inte så långt men till upplands väsby iaf haha.

Idag kommer VILMA HEM!!! Me so happy! Osså kommer Emma också. Världens bästa Emma.. Kolla hennes blogg vetja! HÄR <-- klicka!


Såå trött..

Japp jag är supertrött just nu, men huvudvärken är bättre iaf tack vare kaffe och alvedon.
Och jag skulle egentligen packat en massa idag, men vad har jag gjort? Jo jag har gett mig själv en vacker manikyr.. Och lyssnat på ljudbok..

Fick precis en av bilderna från kvällen häromdagen med Mojje på msn. HAHAHA säger jag bara. Fy fan vad söta vi är tillsammans. Söta och ruskigt glada :P
Jag bjuder på denna bild med. Se och njut ;P

Är vi inte extremt söta? ;)


Huvudvärk.

Sitter och spelar spindelharpan och lyssnar på twilight (no shit). Och har väärldens huvudvärk. Kanske dags att dricka lite vatten :D
Känner mig helt hypnotiserad av dom här böckerna ^^ dom är grymma ;P

Jag flyttar föresten om några dagar..
Och imorgon kommer Vilma hem :D


Mirakel.

Pricken är borta oh halsen gör inte lika fasligt ont längre.
Gissar på att det var slutet av kvällen som blev boten. Ett långt varmt bad med twilight i lurarna (ljudboken alltså) och ett paket jordgubbsglass i handen haha.. Osså lite spelande på mobilen också. Snacka lyxbad!

Förövrigt är det fjärde gången jag lyssnar på twilightböckerna nu.. Fast "bara" tredje gången på engelska. Men ni aaanar inte hur bra dom är! Lyssna på dom oh jag lovar att ni inte kommer tycka dom är skit.

God morgon föresten. Underbart Stockholmsväder idag. Grått och disit. Känns som en vana att vakna upp med dis, helt fantastiskt ;)

Tvn står givetvis på "vakna med the voice" och just nu väntar jag bara på att Katrin ska rulla in i studion. Hon är ju så skön! Fast hon har blivit jäkligt mesig sen hon blev gravid alltså. Men hon är skön ändå.

Nu: varma mackor :P


Nu gnäller jag..

Så vill du inte läsa gnäll, läs inte alls..
Du är varnad..

Jag har ont. Och det blir bara värre också. Det gör SÅÅÅ ont. Snart lägger jag mig ner och självdör. Kul!!
Jag som aldrig blir sådär riktigt supersjuk av förkyldningar och så vips har jag superont.
Inga alvedon eller nått har jag heller. Det är sånna här dagar man vill vara 3 år och ligga och bli ompysslad av sin mamma.

Men å andra sidan fick jag glass, inte av mamma men av Mojje :D Snälla fina raaaara Mojje. Det lindrade lite en stund iaf. Till skillnad från teet som bara gjorde ont att dricka. Kan inte ens svälja undan salivet utan att vilja dö lite. Stackars mig. "Ni kvinnor snackar om att föda barn..." yeah i feel with him..


En PRICK!!

Ni anar inte vad jag precis i spegeln. En prick!!! Och inte vilken prick som helst heller, utan en vit prick på min största och rödaste halsmandel. Det var ingenting man kunde pilla bort heller vilket betyder att jag har HALSFLUSS! Förstår ni hur ont jag har då? Jag Lider! LIDER i tell you.

Mamma, jag vet att du läser det här.
Jag behöver glass, speciellt den där jordgubbsglassen för tio kronor på alby matcenter, det skulle förmodligen lindra mitt lidande lite. Men jag SER ingen glass här framför mig mamma, gör du?! ;P
Här har man slavat med tvätt och grejer halva dagen (och sovit andra halvan i soffan) och så finns det inte ens glass hemma att lindra min svullna och prickiga hals.
Okej jag skojade bara. Jag älskar dig mamma ♥

(just nu sitter jag och försöker äta grillade mackor och dricka te, men det gör för ont för att vara värt det. *ledsen jossan*)


Det slog mig just.

Jag har inte ätit än idag. Eller jo jaghar tekniskt sätt ätit frukost. En banan.. Och druckit massor av kaffe. Magen börjar prata lite med mig nu.. Dags för middag snart kanske? eller ja.. en varm macka.. med ost och senap.. och kanske slänga i lite fryst potatismos också mellan brödskivorna.. Eller kanske inte. Men En med banan och en med senap.. Det blir nog superbra.

Att bero på varma mackor. Vill ni veta vad Malin åt på sina varma mackor igårkväll? Det är alltså SÅ jäkla underbart hahahaha.
Kan ni gissa?
Nej jag förstog det..
Hon hade... bamdabam!:
Ost, banan, curry (so far so good right?) och sist men inte minst.. SENAP!! Fråga mig inte, men kvinnan tyckte det lät gott. Det var rätt gott också faktiskt, mot alla odds. För ja jag smakade, hon bad mig så jag kunde ju inte direkt nobba hennes macka :P

Förövrigt verkar mina tapra försök till vänlighet alltid bli dissade. Jag ska sluta försöka tror jag...

(hahaha Malin kommer hata mig för detta avslöjande jag lovar. Lova att ni inte säger något till henne!)


pics.

Från tvättandet idag. Eller ja såhär såg jag (och mojje med) ut idag när vi, dom två liken, tvättade :D
Kom ihår att jag bjuder på dessa, mobba inte mig för hur förjävlig jag ser ut ibland. haha!
Alla bilder är klickbara också.. Så ni vet.

Jag påväg från tvättis
(kjol eftersom ALLA byxor tvättades...)


Malins snygga outfit

(kanske hur snygg som helst om man jämför med sengångaren ovanför henne)

Och så måste man ju försöka hålla sig torr bakom öronen, hur gör man det?
Jo såhär!


Slutligen ett egopic på mig i brillor, visst passar jag grymt bra i glasögon?!




Tvättdag!

Japp jag är så glad. Äntligen kommer jag få en full garderob igen haha
Det var evigheter sen jag tvättade, känns det som iaf. Dessutom älskar jag lukten av tvättstuga så jag ska stå där nere och njuuta av den häärliga doften.
Att jag sen måste bära tre ikea-påsar upp och ner till tvättstugan ignorerar jag, det är sånt man bara inte tänker på.


God morgon.

Nu har jag vart vaken sisådär 2 timmar och gjort så lite som ingenting. Malin ligger sjuk i ena soffan och här sitter jag och nästan dör. Min ena halsmandel är som en golfboll och, tro mig, det gör ont.
Nu när jag fått ur mig det så ska jag sluta klaga :D

Igårkväll.. tja vad ska man säga.. Jag gick och mötte Malin i centrum (Alby centrum för er som inte visste vart jag bodde) och handlade käk. Och vilken dundermiddag det blev ;P Spenatbandspagetti och creme fraiche sås med vitlök och champinjoner till. Supergott och tokenkelt. Mängder av vitlök i för sjukdomen men det verkar inte funka.
Men man är ju sjukt talanglös också.. All spagetti lyckades jag tappa ut på HELA köksgolvet. Förstår ni hur extremt kladdigt och svårt det är att få upp 1 kg pasta från golvet? haha jag har bild på underverket, lägger in den längst ner inlägget.
Jag är slapphänt och klantig i vanliga fall, men när jag är sjuk blir det tusen gånger värre haha. Det är tragiskt och faktiskt rätt jobbigt att tappa saker konstant.
Tillbaka till maten..
Efter käket tröck vi i oss glass. Så jääääkla gott.. Och sen varma mackor.. och banan.. och choklad.. eh.. fan vad vi käkade igår alltså! Detta var dock under många timmar men ändåå!!!

Sen gick Malin och la sig i min säng och kikade på family guy på min dator medan jag låg i soffan och kollade på tv. Vad jag kollade på minns jag inte men klockan var nog runt 3 innan jag sov. Vaknade vid 6-7 tiden av Malins larm, vilket är helt absurt eftersom det ringde lågt inne i mitt rum och jag sov i soffan i vardagsrummet. Malin bestämde sig för att hon är för sjuk för att jobba så hon kom och la sig i soffan med mig, där låg vi och kikade på the voice som två sjuka miffon tills nyss då det slutade.
Och nu sitter jag i den andra soffan och bloggar medan fröken Malin ligger i soffan och sover. Sött kan jag lova :D
(hon satte precis igång med rejäla snarkningar)

Varken te eller glass funkar för min hals btw, några tips hur den ska sluta göra ont?

Bilden jag lovade:


...

Följ min blogg med


spotify och sony poopsson..

Det programet stör mig. Eller missförstå mig inte, jag ÄLSKAR hela konceptet och allt. MEN dom har ju inte vissa band där. Why? Kan man på något sätt få dom att stoppa in dom band man vill ha med där?
Typ som ras cricket, asbra men finns dom där? nope.
Svenskan sög idag men det får ni ha överseende med faktiskt, jag är sjuk. Sjukdomen har satt sig på hjärnan tror jag.

Solade ju 30 minuter igår också.. så det kanske är en sväng av hjärncancer med? eller så är det peroxidet som fuckat up hjärnan °_°

Förövrigt har jag superproblem med min mobil och smsfunktionen. Den påstår att minnet är fullt i mobilen fast det bara är typ 10 mess i inkorgen och det är 3-4mb ledigt i telefonminnet.
Gå det att omdirigera meddelandena så dom går in på minneskortet? Det är förövrigt en sony bajs ericsson w205.
*saknar min döda nokia*


the pink cow..

Bloggadressen är ju just det "thepinkcow".. Vill ni ha en förklaring på varför bloggens adress är just det?

Är ni nyfikna? är ni? är ni? isf skriv jaaaa i en komentar eller nått så kan jag förklara lite senare :P


Jag måste säga att jag ändå passar..

i halvblonderat hår, right?

Före:

Efter


Snäll flicka.

En sån är jag, en snäll flicka alltså.
Vet ni vad jag gjorde igår, först på bussen till ikea och sen i kassorna där?
Jag hjälpte damer i nöd! Näe kanske inte riktigt så men jag ska förklara.

Senario ett, bussen:
Jag och mamma hade satt oss vid handikappsätena, mitt emot varandra.
Efter ett tag kliver det på en gammal kvinna och en jättegammal tant och sätter sig bredvid oss. Strax efter dom satt sig ner kommer det en tredje supergammal tant med en "dra-maten-väska" och bökar och grejar, grejen var att det inte fanns några fler lediga platser där såå jag ber vänligt kvinnan bredvid mig om att maka på sig så jag kunde hoppa förbi henne ut i mittgången, Vilket hon gjorde och sen hoppade in på den platsen jag suttit på.
Jag gick fram till den där supergamla damen och sa "ursäkta." och hon kollar (givetvis) frågande på mig.
"Du får jättegärna ta min plats om du vill" erbjöd jag, som den snälla flickan jag är.
"Tack så mycket, men jag står nog kvar här med väskan jag, men tack så mycket ändå" säger fossilen. (jag försökte ju iaf, det var väl snällt?)
Jag slår mig ner på sätet där den andra kvinnan suttit och känner mig sådär lagomt gullig varpå tanten bredvid mig och den bredvid mamma berömmer mig för hur vänlig jag var. HA! Det är ju det jag säger. Är man snäll mot andra, får man godhet tillbaka. Så det så!

Senario två, Ikeakassorna:
En superpyttejätteliten tant och hennes (rätt långa och förmodade) make står och yrar bakom mig och mamma vid en av snabbkassorna. (ni vet där det är en enorm skylt där det står "SNABBKASSA, Endast kortbetalning. Max 15 varor!" ungefär)
Tanten började läsa på skylten efter hon ställt sig i kön och säger till hennes (förmodade) man "men.. här får man ju bara betala med kort!?, vi har ju inget sånt!"
Gubben och tanten började kolla förvirrat runt sig mot dom andra kassorna. Och här, mina kära läsare, här hoppade superjossan in och försökte hjälpa till.
"Det här är en snabbkassa men den där, nummer 9, det är n vanlig kassa" säger jag och pekar mot kassan bredvid oss. Notera att jag faktiskt SA nummer 9 också bara för att understryka vilken som var en vanlig kassa.
Tanten med den tillhörande (och förmodade) maken tackar "så hemskt mycket" och börjar yra iväg mot kassa nummer nio.. Bara det att dom går förbi nummer nio och vidare mot 8 och ställer sig i den kön, som förövrigt också var en snabbkassa med bara kortbetalning.. Men just där kände jag att det var liksom inte mitt bekymmer längre, jag undrar om dom ens hamnade vid en vanlig kassa tillslut, men jag försökte hjälpa till iallafall.

Måste bara tillägga att den där yttepyttelilla tanten verkligen var typ 3 äpplen hög. Hon kan fasen inte var längre än 1,40 alltså. Supersött!


Sammanfattning:
Jag är en snäll flicka.. Men tanter på bussar föredrar att stå med sina dra-maten-väskor och gamla par på ikea lyssnar inte riktigt på vad en halvblond 21åring försöker säga till dom. 





God morgon..

Jag hade stora planer på att uppdatera igårkväll när jag kom hem från solandet, meeen jag lyckades somna på soffan efter jag käkat ikeakorv. Ochvarför jag somnade på soffan, tjaa antagligen börjar jag bli gammal annars så är det nog den vidriga förkylningen som gjorde sitt.
När Malin lyckades övertala mig att vi skulle lägga oss i sängen istället för att jag skulle sova i soffan så låg jag och höll på att frysa ihjäl under täcket. Och Mden söta tösen bäddade in mig med ytterligare ett täcke.. frös fortfarande då men inte lika mycket. Så hon stängde fönstret med ♥

Tillbaka till solandet, eller ja det var väl inte särskilt kul att läsa om för jag menar, vad ska man skriva om det? "Jag gick och växlade en peng, pluttade i pengarna i myntinkastet (Haha!), gick in i rummet, stängde dörren, klädde av mig och slutligen la mig ner".. Inte superintressant kanske nej.
Anyhow, efter solandet promenerade vi till tuben igen.. och Mojje kom på den superbraiga idén att vi skulle ta tuben till fruängen och sen ta bussen därifrån till mig. Det visade sig dock att det tog en TIMME att komma hem då. Hade vart smartare att ta tuben till fittja eller alby och ta bussen därifrån, eftersom vi inte orkade gå dom 300 metrarna det är fråntunnelbanestationen hem till mig ;P Men det mina kära vänner berodde pga backarna och all jääkla snö och kyyyylan, för lata äro vi icke ;)

När vi kom hem slängde jag på ikeakorv på spisen, med bröd och *trumvirvel* ikeas frysta potatismos! japp nu läste rätt, visste ni att ikea har fryst potatismos som man kan köpa i påsar? superskoj tyckte jag och mamma igår på ikea och självklart köpte vi hem för att prova. HA HA HA HA! Okej det var inte färdig fryst potatismos, där emot var det frysta potatisflingor som man skulle blanda med mjölk, smör och kryddor och sen värma antingen på spis eller i micron. Sådär lagomt avancerat. Så för er alla lata bekväma människor som föredrar snabblagat mat, köp maten på ikea ;P
Dom hade givetvis köttbullar i samma frys som potatismoset, ovanför frysen stor lingonsylt och brunsås, så man behövde liksom inte ens springa runt och leta, en färdig måltid mitt framför ögonen typ, bara plocka och betala ;)

Vi köpte ju blomkrukor på ikea.. Vi skulle köpt jord med men vi kom på att det var ingen idé för vi skulle aldrig orkat släpa hem 50 liter jord, jag och mamma. Men så fort vi fått hem jord (vlket jag hoppas blir idag) så ska jag plantera om våra enorma blommor :D Shit så skoj *Peppad*



Min nagel gick av!!!

Imorse när jag städade så stötte jag i och var säker på att min nagel gick av. Men den var lika fin som alltid. SEN, på ikea, gjorde jag något och KAABOOOM, nageln är av! Den längsta också. Jag lider :( Nu ska här limmas!
Alltså delen sitter kvar men är avbruten liksom..
Inte köpte vi någon tejp heller.


God dag på er världen.

Nu har jag städat halva morgonen och känner mig jäkligt peppad på att hitta på hyss, såå jag skulle åkt in till stan ikväll på middag, men blev det så? nope.
Istället ska jag och mamsen till skärholmen och ikea. Köpa krukor och tejp. Spännande eller hur? ;)

Btw så måste ni verkligen se "shutter island". Asbra film! Kikade på den i lördags med Herr Henderson, väldigt trevligt om du frågar mig.

Känner att jag har massor att skriva om men vet liksom inte hur jag ska få in allt. Jätteknepigt om jag bara slänger in saker bara sådär ändå va?

Hur som haver, ikväll blir det solning med Mojje istället för middag. Jäkligt skönt att sola men fan så sugen jag var på indiskt alltså.

Nej nu ska halvblondie börja göra sig iordning så man kommer iväg någon gång.
Det är ju för tusan SOL ute!! Japp ni läste rätt, det är SOL!!! S.. O.. L..! Jag är så lycklig att jag nästan gråter. Jag, fröken vintern-är-underbar, har tröttnat på snö. Vilket är helt absurt men då kan ni ju kanske förstå hur sjukt mkt snö det vart här i huvudstaden den senaste tiden.
Sidospår eller vad.. ska iaf passa på att vistas ute i solen innan den försvinner så auf Wiedersehen Alla vackra och vänliga människor. (till er som inte är vänliga: skit på er)



bloglovin RSS 2.0